Pioe Napisano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Heh dobre i To A Ty Lord będziesz śmigał po śniegu? Czy odstawiasz bika do wiosny? Mam ochotę ruszyć w pierwszy śnieg na jakąś wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Ja też byłem w niedzielę na wzgórzach. Ale to w ostanim okresie nalezy zaliczyc do wyjątkowo spontanicznego odruchu - niestety :025: . A tak wogóle to czekam na kalesraki, bo w dresach mi się ni jak jeździ. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie wiem Pioe co ze sniegiem u mnie, bo kolana stare i zawiasy nie ziałaja tak jak kiedys Moze kiedys sie szarpne na wyjazd w snieg. Jeszcze w tamtym roku jezdziłem, tylko pozniej człowiek cierpi..... na razie poki sniegu nie ma, naciagam rajty i jeszcze posmgam po pracy.... Ale to tez sporadycznie, predzej juz na weekend, wtedy mozna nazwac to wycieczka.... bo jezdze dłuzej niz 1,5 godz.... Pozdo Chłopy, nr gg znacie - pisac jak bedziecie chcieli gdzies jechac - pomyslimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 bo w dresach mi się ni jak jeździ. Trzeba mieć jeszcze dresy Niestety Lord podobnie jest u mnie. U mnie niestety dochodzi nauka. Póki co po prostu nie miałem czasu. Być może niedługo się to poprawi. Ale faktem jest, że mnie czasami (o zgrozo!) się nie chce. Głównie właśnie przez te ubieranie się. Żeby ubierać się 20 minut, a później pojeździć 1 (max. 2) h to troszkę wydaje mi się nieopłacalne. Potem pranie, bo to przepocone, ubłocone itd. :/ Ale w tą niedzielę moglibyśmy gdzieś wyskoczyć? :wink: Chociażbym pojeździł po tych Piastowskich, albo po prostu GDZIEŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Dojechałes Pioe do domu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Dojechałem. Ale muszę przyznać, że niezłego speeda miałem Byłem w domu w ok 45 minut. Kurde! Ostatni raz nie biorę lampki przedniej. Musiałem nieźle się napocić, żeby dojechać do domu przed zmrokiem I nie ma, że boli... ! :glare: Na dodatek spotkałem niebieskich - na szczęście się nie czepili (może dlatego, że widzieli tylko tylną lampkę ). W każdym razie kolano musi odchorować, a ja rozglądnąć się za jakąś opaską Kiedy następny wyjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Następny wyjazd pewnie jak pozwoli pogoda i czas. No i ja teraz nicuję portwel i przeszukuję wszystkie możliwości żeby kupić amorka. A co ze zdjęciami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Następny wyjazd pewnie jak pozwoli pogoda i czas. Pogoda, czas i przede wszystkim moja Pani, bo moze byc tak, że bede zajety:) Ale jesli wszystko ułozy sie jak trzeba, to walniemy teraz 3 rundy po "tatrzańskim" lesie Może Sebher sie dołaczy do nas?? W koncu miejscowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ale jesli wszystko ułozy sie jak trzeba, to walniemy teraz 3 rundy po "tatrzańskim" lesie Taaa... po tej niedzieli nie wiem jakim cudem ja tam przejechałem te 4 okrążenia :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 sebher się dołączy z wielką przyjemnością. Byłem na wzgórzach w niedzielę ale do ok. 12 a z tego co Pioe mi powiedział to wy spotkaliście się o 13. Troche szkoda :025: Jakby co to na następny "rajd przez wzgórza" :030: się piszę. ps Pioe ma moj nr tel. Pozdrowienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Pogoda na razie dopisuje Może i w tą niedzielę gdzieś wyskoczymy? Mogę nawet podjechać do Zielonej jeśli chcecie na Piastowskie Oczywiście jeśli nie będzie padać ani deszcz, ani śnieg i nie będzie minusowej temperatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Jestem za, prognoza pogody jest dobra, ale ja sobie nie poszaleję bo mam teraz tylko sztywniaka, boję się ,że w hardtailu mi się złamie sztuciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ja na razie póki ciepło jeszcze pomęczę mojego RST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ja bede cały weekend meczył moja Justynke, wiec raczej odpadam z wycieczki Gdyby sie cos zmieniło oczywiscie dam znac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Zdjęcia z ostatniej niedzieli. Sorki, za taką listę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Proponuję jutro się spotkać koło 11:30 obok intermarhe na jędrzychowie Duch wie gdzie. A Ty sebher? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Jestem za ale nie spodziewajcie się mega zjazdów ode mnie, na tym sztywniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Ok. Będę o 11.30. Postaram się dzisiaj za dużo toastów za zdrowie teściowei nie wypić :030: Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Jestem za ale nie spodziewajcie się mega zjazdów ode mnie, na tym sztywniaku Bez urazy Tomek, ale chyba lepszy ten sztywniak niż ten Twój stary rst Szczególnie, że zaczyna dostawać jakiś "bocznych" luzów :wink: :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Jak tam Panowie sie jezdziło?? Dzis chyba troche zimno, co?? Daliscie rade pośmigać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Daliśmy radę pomimo zimna - Pioe wie więcej na ten temat (na temat zzzimna)- niech się wypowie :030: Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Pewno, że daliśmy radę, ale po zjezdzie z góry wilkanowskiej (tym ostrym) jakoś dziwnie mnie nadgarstki bolą, nie wiem czemu;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Ja też żem dotarł do domciu i odrazu pod GORĄCY prysznic. Z powrotem bardzo szybko mi się wracało, a przede wszystkim cieplej Mogłem wziąć ze sobą kiełbachy i zapałki, to byśmy zrobili mini barbecue Sorki Panowie, ale fotki wstawię dopiero jutro. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Super, nastepnym razem na bank bede. Chyba ze weekend znow z moja Pania bedzie:) Pospacerowałem wczoraj i nie wiedziałem czy dajecie rade jezdzic w takiej pizgawicy. Ja w kurtce, czapie i kapturze na głowie marzłem, a co dopiero Wy przez rajty i koszulki:) Szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A oto dowód Ufff to chyba wszystkie Sorki za zwłokę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.