Lord Tom Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Ja tez wrociłem, zajechałem jeszcze na działke do rodzicow i w drodze powrotnej ukreciłem pedał Cały dzien dzis piszczał skrzypiał, a w drodze powrotnej z działki przestał sie krecic s######... :/ Jak nie naprawie to lipa z jezdzeniem w tym tyglu, a moze i dłuzej..... Jak to mowiła dzis dobra kobieta od jabłek: "całe zycie wiatr w oczy..." ech....
Pioe Napisano 16 Września 2006 Autor Napisano 16 Września 2006 Hehe Jeszcze zostają platformy tu link do zdjęć: http://rapidshare.de/files/33350025/plik.rar.html
sebher Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Dzieki za wspanialy wyjazd Obawialem sie, ze nie podolam ale ........ jakos przezylem. Pioe jak pobrac te zdjecia bo nie daje rady Pozdrowienia
Lord Tom Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 mi tez nie działa cos ten link, albo ja sie na tym nie znam
sebher Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Napisali ( na tej stronie), ze mam czekac 50 minut na rozpoczecie pobierania :034: No to czekam :034:
Pioe Napisano 16 Września 2006 Autor Napisano 16 Września 2006 Ale filozujecie Klikasz na link i wgrywa się strona. Gdy się wgra na dole masz taką tabelkę i przycisk FREE. Klikasz na niego. Wgrywa się inna strona z odliczaniem 60 sec. Kiedy skończy odliczanie pojawi się cuś takiego: No premium-user. Please enter (jakiś kod) here: - tu wpisujecie ten kod i klikacie obok na przycisk Download from ... i toż cała filozofia. Wrzuciłbym to na swój serwer, ale niestety serwer ogranicza przesył plików powyżej 5 MB.
unite Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Wrzuciłbym to na swój serwer, ale niestety serwer ogranicza przesył plików powyżej 5 MB. jak coś to mój spymac bierze wszystko :030: hamowanie po zjeździe od wieży widokowej, 45,7km/h Wiem że niezbyt mądrze ale wcześniej pod górą św. anny połamałem okulary. Poza tym ciągle wyglądam jak amator (kask!), cóż brak kasy :029:
chrissbe Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 no to jestem. Może i glupie wytłumaczenie ale od 24:00 w piątek do dziś nie miałem neta. Wczoraj zrobiłem sobie rogrzewkę ZG --> Krępa (odra), poźniej wałami most kolejowy, wyjazd na Brzeniowice (jakoś tak), prom i Brody, gdzieś za brodami, Pomorsko, Wysokie (1,5 km ostrego podjazdu), Łężyca i ZG. Jestem dumny z siebie bo nie zrobiłem żadniej przerwy i kręciłem przez 3 godziny na wysokich obrotach. PS- PIOE jakby co to ja mam wykupiony serwer 800 MB i można tam spokojnie zamieszczać te twoje fotki
Pioe Napisano 17 Września 2006 Autor Napisano 17 Września 2006 unite, nie wiem czy bez kasku bym ryzykował zjazd z 3G bez hamowania. A z kaskiem, to jakoś pewniej się czuję. My na dalkowskich byliśmy ok. 11:30-12:00 i pewnie się o kilka minut minęliśmy. Szkoda, ale na pewno jeszcze się spotkamy. Chrissbe - szkoda słów. Przecież masz mój numer koma A info kiedy i gdzie się spotykamy było już w środę. Po raz n-ty dziwnym zbiegiem okoliczności coś Ci wypada. Może w końcu w jakieś ŚWIĘTO się pojawisz na zbiórce?
chrissbe Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 chodzi o to że miałem się umówić z sebher'em a nie miałem do niego koma. A do Ciebie nie mam numeru. Gdybym się wykręcał od jeżdzenia na biku to nie zrobiłbym wczoraj 70km. Pozdr
Lord Tom Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Wy tu gadu gadu, a ja zrobiłem pedał.... Smigam na rower, zobaczyc jak sie bedzie sprawował do zobaczenia na trasie (wale, górce, promie... gdzies tam ) Pozdro
Lord Tom Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Ech kreci sie, ale nie wiem ile podziała.... Słychac mnie z 20 metrów Jesli jakis lubuszanin ma na zbyciu dawce czesci do SPD 505 - 520 lub podobne, to chetnie sie zaopiekuje
Pioe Napisano 20 Września 2006 Autor Napisano 20 Września 2006 Co tak ucichło? Myślicie, że Wam się upiecze w ten weekend? Nic z tego Gadajcie, gdzie możemy zajechać
Lord Tom Napisano 20 Września 2006 Napisano 20 Września 2006 ja tam wstepnie jestem wolny, ale wstepnie.... bo roznie to z moja Pania bywa ale pomyslec nad kierunkiem jazdy mozemy chyba
sebher Napisano 20 Września 2006 Napisano 20 Września 2006 Co tak ucichło? Myślicie, że Wam się upiecze w ten weekend? Troche
GrizLLy Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 Hmm ja chyba bede wolny jakby co spróbuje chłopaków namówić Panowie na niedziele bedzie kilku chlopakow JA EXAR i 3albo 4 innych kolesi wiec trzeba coś poważniej pomyśleć o wypadzie gdzieś w niedziele
Exar Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 Do niedzielnego wypadu prawdopodobnie dołączy ekipa z Solnik, więc troche wiary będzie. Wstepnie 10.00 na fontannach Panowie zgłaszać sie !
GrizLLy Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 łeee to kto sie wyłoży gdzieś na glebe jak nie ty ...
Exar Napisano 23 Września 2006 Napisano 23 Września 2006 Jutrzejsza wycieczka jednak nie doszła do skutku, wiekszość się wycofała, więc nici z planu.
Duch Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 W niedzielę na wzgórzach jest wyscig XC dla amatorów, kategoria M4 startuje o 12 dystans 24km wpisowe 10zl, więcej info w sklepach sogest i kacper oraz na stronie alk.com.pl. O ile nie pojade na zagla mam nadzieje zobaczyc pare żółtych naklejek Oczywiście miałem napisać kat m1-m4 startuja o 1200
sebher Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 O w morde :029: Chciałbym tam pojechać ale wyjezdzam w piątek z rodzinką do NRD. Jedyny plus, to że jadę z rowerami. Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej o tej imprezce. :025: to bym inaczej zaplanował wyjazd. No trudno. Pozdrowienia
Duch Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 No niestety sam się dzisiaj (znaczy patrząc na czas to już wczoraj) dowiedziałem i to też całkowitym przypadkiem, szukając prezentu dla kuzyna w Balaście, więc ciężko mi było wcześniej info wrzucić;( wogółe impra jest małó rozpropagowana z tego co widzę. Zaś ta strona to porażka- wogóle nie działa- jak zobaczyłem kod to się przeżegnałem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.