chrissbe Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 sh*t. Mam włączone "Włącz powiadomienie emailem o nowych odpowiedziach" a nic nie dostałem dzisiaj nie mogę, a tak to bym sobie zwolnił sobotę. Sorki za brak odzewu. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Wrociłem Zakopane juz zwiedzone. Małysza widziałem, giewoncik i kilka gorek zaliczonych, mozna jezdzic:P Dawac propozycje, bedziem sie zastanawiac i smigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A mnie znów nie będzie cały weekend w pracy- winochlanie mości panowie, jeśli byby ktoś zainteresowany zapraszam w niedzielę popołudniu do skansenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 No cóż... skoro Ducha nie będzie, to pozostaje nam klasyczna niedziela Ja miałem nieprzyjemną glebę: http://www.forumrowerowe.org/index.php?s=&...ndpost&p=264952 Ale do niedzieli się zagoi (czy jakoś tak :030: ). W każdym razie mogę się wybrać gdzieś lightowo pośmigać. Więc ustawcie ludziska budziki i w niedzielę o 10:30 przy fontannach się widzimy. na razie będzie: JA, Lord Tom, (tutaj jest miejsce na Twój nick ) Pojedziemy na Dalkowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisałem ze sie bedziem zastanawiac Miałem, wypadek w pracy i w gory jechałem z kontuzja. Na rowerze smigac za ostro nie moge, bo ciezko mi zginac lewa dłon, a wiadomo co ona obsługuje Jeszcze jakis czas bedzie sprawiac mi problemy, wiec raczej spacerowa jazda i kameralne wycieczki mi pozostaja Chyba dalki bede musiał odłozyc, ale zaznaczam chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam, zgłaszam sie na jakas wycieczke :-) Ja jezdze na Wilkanów a dokładnie Wieża Wilkanowska - przyjemna trasa :-) nooOo...to kiedy jakis wypad ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Hej! Ja mogę "wpaść" w niedzielę do Zielonej Góry :wink: Jak chcesz to możemy pojeździć po wzgórzach piastowskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam, zgłaszam sie na jakas wycieczke :-) Ja jezdze na Wilkanów a dokładnie Wieża Wilkanowska - przyjemna trasa :-) nooOo...to kiedy jakis wypad ?? Pozdrawiam Ja katuje wzgórza piastowskie. Zgłaszam się. Podajcie czas i miejsce Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Może godz. 11:30 przed INTERMARCHE ? Na drodze do Jędrzychowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A moze gdzies dalej?? Pioe na bank wymysli ciekawa trase Wtedy to i ja moze bym pojechał..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Masz na myśli okolice Zielonej Góry? Bo tam to nie za bardzo znam teren. Jeśli chodzi o Nową Sól, to mam tutaj Bukową Górę (koło Otynia - przepiękne tereny - tam jeszcze nie byłeś, więc mógłbym Cię tam w końcu zabrać). Właściwie Bukowa Góra była by idealnym miejscem na ten wyjazd. Jeśliby Sebher i Leader Fox chcieliby przyjechać do Nowej Soli :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Agrr a ja znow w niedziele w pracy, zaczyna mnie to irytować, no ale cóż dukaty same nie przyjda;( Po za tym co do trasy na górę wilkanowską to jest trasa którą jeżdżę z dziewczyną, żeby się nie zmęczyła. Nie zaś dla prawdziwych twardzieli :lol: a tak na serio to najfajniejszy z tamtąd zjazd jest północną i zachodnią ścianą, reszta to dróżki na crossa, nie na MTB, także radzę gdzieś dalej chyba że sobota to chętnie bym wyskoczył na bika, ale gdzieś nie daleko, albo załaduję 2 kółka na 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ja dzis na wyscigu stałem.... nic ciezkiego, ale nogi bola..... "dukaty same nie przyjda" w okolicach zielonej to ja nie wiem gdzie jechac. wczoraj brachola wyciagnałem na Stany, bo tu nuda.... połazilismy po moscie i do domu..... nie za daleko bo brachol na dragstarze i wiadomo jak to sie siedzi, ale zawsze cos... A na bukowej jeszcze nie byłem:P Wszystko zalezy czy reka mi sie zechce zginac w sobote, bo ostatnio ma humory.... Moze sobota to dobry pomysł ?? Duch tez zwiedziłby bukowa gorke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jak dla mnie może być sobota Tylko wcześnie dość - koło 10:30, bo na wieczór idę na imieniny babci. Może w tą sobotę pojeździmy na Bukowej, a za tydzień na tą wilkanowską. sebher i Leader Fox Maxx Pro postarajcie się dogadać z Lordem Tomem, lub Duchem i zabierzcie się z nimi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 WitaWidze ze troche sie organizuje :-) Mnie nie było od wczoraj bylem w poznaniu dzis wieczor wrocilem, ale czytajac forum odrobilem straty :-) To w sobote o 10:30 wyjazd na Bukowa Gore ? Mysle ze dam rade :-) wiecie co moj nr GG: 7552344 - status: niewidoczny podaje bedzie szybciej sie dogadac :-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Co do wypadu na bukowa gore to bardzo chetnie - sobota dobry termin ale........wiem, ze to mala kucha, takie tam danie ciala, moze smieszne ale moge do nowej soli podjechac na 4 kolach biorac dwa na dach (btw bede mial jeszcze dwa wolne miejsca na bicycle na dachu) bo bede musial sie szybko ewakuowac do zielonej na zlot motocyklowy bachusowy w drzonkowie Jak ktos jest chetny - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Spoko ja tez bede jechal autem, takze jak cos tez moge ze 2-3 osoby wziac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Po raz xxx termin mi nie pasuje. Życie na wysokich obrotach, duzo kasy, zajęć ale brak czasu dla bike'a. Po raz kolejny odpadam - powód poprawka z informy we Wrocku. a tak na marginesie to piastowskie to idealny teren na wyscigi XC a nie przejazdzke z dziewczyną. Jak sie jedzie predkoscia 5km/h to nie zmeczycie sie nawet podjazdem na Szrenicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Podajcie czas i miejsce gdzie sie spotkamy na ten wypad na bukowa gore Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Godzina 10:30 na rondzie przed Nową Solą. Na rondzie będę ja czekał. Zależy kto pierwszy przyjedzie, tego odprowadzę na parking za rondem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2006 No i po wycieczce. Czekam na następną Ja się bawiłem świetnie. Szkoda, że tak mało ciekawych fotek, ale najważniejsze są nasze wspomnienia. Zaraz idę prostować hak przerzutki - wczoraj padłem jak kawka, zaraz po tym jak zjadłem obiad. U na imieninach poczułem silny ból nóg -> znak, że żyję Tutaj wstawiam kilka fotek. A całość, w niezmienionej rozdzielczości proszę sobie pobrać z linku poniżej (ok. 3,7 MB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 A ja sie tam dobrze czuje.... dzis jeszcze byłem na rowerku, walnałem 50 po okolicy i siadłem do obadu Pisac kiedy jakas wycieczka... Bedziemy sie zastanawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 A ja się czuję paskudnie wykończony, połączeniem wczoraj i dzisiejszych 12h na stojąco w pracy Ale na nastepna wycieczke tez jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Wykończony byłem nawet troche niż bardziej :!!: :!!: :mrgreen: Dzieki za wspaniala jazde i spotkanie Jakby co to pisze sie na nastepną wyprawe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Hihi mam nadzieję że następnym razem będzie więcej ostrzej i wogóle jeszcze fajniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.