Pioe Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 To będzie małe forum dla Lubuskich bikerów, a dokładniej z okolic Nowej Soli i Zielonej Góry. Na początek mały zlocik braci rowerowej od lewej: Andrew, Lord Tom, Pioe, brat Ducha, Duch Fajna wycieczka. Mimo obfitych opadów z rana, pogoda dopisała - tak jak humor. Co tu gadać ... było zaj***ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 trzeba bylo uderzyc w strone Gorzowa w koncu jak lubuscy bikerzy to lubuscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Hihi Może jak zajedziemy kiedyś do Gorzowa, to wtedy tam napiszemy. Dlatego temat taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Pioe swietny temat. Niedługo jedziemy na dalkowskie poszalec z Exarem i jeszcze jednym kolega, moze jakies fotki wrzuce jesli ktos bedzie mial aparat i krotki opis wycieczki. Swoja droga ta gorka na tatrzanskiej na zdjeciach marnie wychodzi.. w rzeczywistosci jedzie sie tam 60 na godzine po wertepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Właśnie o takim topiku myślałem wcześniej. Weź aparat i wstaw fotki i opisy. A ta "tatrzańska", to rzeczywiście cieniutko wychodzi na fotkach. Ale musze przyznać, że wczoraj udało mi się podjechać na wysokość ok. 1/2, potem się zakopałem w piasku i miałem problemy, żeby ruszyć, ale jak już ruszyłem, do udało mi się dojechać do szczytu. Jeszcze parę razy, i może już bez postoju wjadę Ale o dziwo - nie zjeżdżaliśmy z niej. Jakoś tak wyszło, że zjechaliśmy tam za nią i już tam nie wróciliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 I teraz Pioe troche załuje że sie nie zabrałem Ale nie tak bardzo - przecież na pewno bedzie powtórka i to nie jedna, a druga ekipa z dalkowskimi również mnie bardzo korci, górek mi ostatnio wciąż mało Więc kto przygarnie kropka ?? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Pojeździmy... pojeździmy... W niedzielę będzie trzeba się koniecznie gdzieś wybrać. Ale najpierw muszę doprowadzić swój rower do stanu - z przed wycieczki, bo teraz jakoś tak nie wszystko działa - jak powinno Pees. Czy ktoś wie gdzie można kupić takie wkładki przykręcane - pod bloki do butów SPD Carnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Wycieczka fajna. Mam nadzieje ze nastepna bedzie w wiekszym gronie,przy lepszej pogodzie, dalej, dłużej i wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 To spoko PiOE, juz mam umówionych gnata i grigora, może skombinuje sie ekipa ze sklepu - kacpra, wiec młodzieży - Ja proponuje niedziela - godz. 10 na fontannach, skombinujcie wiećej ludzi, fajnie bedzie taką wielką ekipą NA widokowym popstrykamy sobie foty, bo jak z doświadcznedi awiem PiOE weźmie aparat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Zajefajnie A więc w niedzielę o 10 na fontannach. Postaram się jeszcze kogoś zaciągnąć Hehe - fajnie by było taką większą grupą sobie pośmigać. Teraz idę uszykować swojego bika, bo ostatniej wyprawy nabrał troszkę luzów (m.in w kasecie (?) :034: ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 To Pioe Naprawiaj A Grizzly (sorki jak źle napisałem ) piszesz zę jedziecie na dalki - a teraz że nie macie czasu - to jak? pasuje wam w niedziele o 10?? Jak nie to napisz kiedy wam pasuje - my sie dostosujemy - byle to był weekend My swoje latka juz mamy i każdy z nas do pracy chodzi w tygodniu BTW: co do leszka i wygranych M.P. to ja to zawsze wiedziałem Kiedyś nawet pojechaliśmy z nim do Strzelec Kraj. na wyścig - dawał rady nieźle Ale zeby nam jakoś mocno w dupe dokładał na treningach to niepamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrizLLy Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 W ten weekend nie bardzo może następny, kumple gdzieś tam na urodziny sie wybierają i do niedzieli trzeźwieć będą z tego co wiem ;] W Następny weekend sie umówimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Eee! No to spoko. W każdym razie w tą niedzielę i tak się wybierzemy na dalkowskie (nie Hammer?). Już zaprosiłem Lorda Toma i Ducha z Zielonej. Będą w Soli ok. 9:30 i będę na nich czekał na rondzie koło Otynia, a potem "przyprowadzę" ich na fontanny. A rower sam się naprawił :034: Albo jakoś się przewrażliwiłem. W każdym razie na pewno muszę go umyć A z tymi butami, to chyba lipa będzie Bo jakoś nie mogę znaleźć nigdzie tego adaptera. Kacper też mi ich nie sprowadzi, bo nie ma skąd nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 No to spoko, też będzie dobrze, GrizLLy kumple trzeźwieją to nie znaczy że ty nie możesz jechać A tych kumpli musisz ostrzec że to moze ich trochę siły kosztować - z zielonej do soli i jeszcze na dalki i z powrotem, ponad setka im sie szykuje jak nic..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Hammer my jezdzimy cala paczka, pojedynczych wojownikow do boju nie wypuszczamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 taaa... dadzą radę Tak myślę... Dacie? neo6 - a co jeśli jeden zachoruje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 jak jeden zachoruje to nie problem, gorzej jak tylko jeden ma jechac pojedziemy wszyscy za tydzien i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Eee widze traktujecie to jakoś dziwnie, jakby jakaś rywalizacja czy coś, zapoznamy sie i niewykluczone ze bedziemy częściej jeździć jak sie fajnie okaże, to grizzly'ego decyzja najwyzej straci dzień i nie pojeździ, my jedziemy na pewno, ja też będę tam nowy, bo widze chłopaki z zielonej przyjadą których wogóle nie znam zobaczymy bedzie wesoło, a tak wogle neo6 czy ktoś inny napiszcie ilu was tam wogóle jest? chodzi o to ilu by sie udało zorganizować na jakąś taką grupową wyprawę na dalki czy inne górki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Hammer Ty z ns jestes ? no w tej wlasciwej grupce jest nas 6 z czego jeden ma rower troche nie na chodzie, drugi składa xc, trzeci pracuje i raz jezdzi raz nie, czwarty piaty i szosty jezdza takze prawdopodobnie z naszej strony nas bedzie 3 max 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrizLLy Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja to traktuja jako normalny wypad z nowymi kolegami nie żadną rywalizacje - rywalizować to se można na maratonach wyścigach etc. Wiec za tydzień w niedziele sobie pojedziemy i bedziemy sie dobrze bawić Ps. Od nas bedzie max 4 ;> ziomków bo reszta to jak nie rower rozwalony to co innego zawsze jakąś wymówke mają Ale ja Exar i Neo bedziemy na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 No to spoko, też będzie dobrze, GrizLLy kumple trzeźwieją to nie znaczy że ty nie możesz jechać A tych kumpli musisz ostrzec że to moze ich trochę siły kosztować - z zielonej do soli i jeszcze na dalki i z powrotem, ponad setka im sie szykuje jak nic..... Tzn dokładnie ile?? 120, czy 180?? 120 - 130 normalnym tepem nie ma problemu.... ale zeby potem nie konał gdzies na poboczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Hammer Ty z ns jestes ? no w tej wlasciwej grupce jest nas 6 z czego jeden ma rower troche nie na chodzie, drugi składa xc, trzeci pracuje i raz jezdzi raz nie, czwarty piaty i szosty jezdza takze prawdopodobnie z naszej strony nas bedzie 3 max 4 Ja rodowity nowosolanin, kiedyś chyba mieliśmy nawet okazję, jak nie mnie to może białego treka kojarzycie, ja mam takie zboczenie ze ludzi po rowerach rozpoznaje To z was niezła ekipa, nas bedzie 4 na pewno, czasem sie doklei ekipa ze sklepu rowerowego ale to rzadko. Tzn dokładnie ile?? 120, czy 180?? 120 - 130 normalnym tepem nie ma problemu.... ale zeby potem nie konał gdzies na poboczu Od nas z soli na dalkowskie i nazad jakies 60-pare wychodzi nam zazwyczaj, tobie do- i z powrotem moze wyjsc podobnie, wiec oszczedzaj sie i spokojnie do nowej soli - rekreacyjnie my żadnej mocnej jazdy tez nie planujemy wiec nie bój sie ze gdzies zostaniesz, w górkach co prawda paru wyrwie zdobywac szczyty ale to normalka - chwilowo komus odbije pewnie. Szykuje sie ciekawie tylko zeby ciepło było...już nawet padać sobie może, lubie błoto tylko ten mróz brrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ano własnie. 10 min temu Pioe pisał mi ze tam sa gorki. Strasznie jestem ciekaw tych terenów. Aparacik warto brac?? Mam tylko nadzieje ze pogoda bedzie i nie bedzie trzeba w deszczu sie przedzierac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Jasne, że brać! Koniecznie. A o pogodę nie musicie się tak martwić. Z doswiadczenia wiem, że jak już się planuje wycieczki, to zawsze albo pada, albo mróz Ale, oby się to teraz nie sprawdziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Chyba sie przejade w sobote w okolice soli.... moze nawet uda mi sie obczaic fontanny:D Ogolnie moze pokrece sie po okolicy dawno nie zagladałem w tamte okolice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.