gooffy Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Witajcie, Chciałbym się dowiedzieć jakie macie doświadczenie w kwestii ubiegania się o odszkodowanie w wyniku wypadku. Samochód dostawczy nie zatrzymał się przed ścieżką rowerową przecinającą ulicę i wjechał na ścieżkę, gdy ta miała zielone światło, zdejmując mnie z roweru. Koła, hamulce poszły w diabły, rower podrapany. Ja też. Kierowca napisał oświedczenie o zajściu i opisał rower, który uległ uszkodzeniu. Czy to wystarczy aby ubiegać się u ubezpieczyciela sprawcy o odszkodowanie? Mój rower niestety nie ma żadnych numerów seryjnych. Będę wdzięczny za sugestie i pomoc.
Piksel Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.