Nasti Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 http://www.allegro.pl/item103064462_iscase...sc_i_cena_.html Chcę je zakupić do roweru mojego brata. Czy warto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 jeżeli ma spodenki z pampersem to nie ma przeszkod raczej możesz brać za taką cene. a i nie wiem czy brat zwraca uwage na wage rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 no wyglada spoko i cena niska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 a do czego ta bateria? jakies dodatkowe opcje ma to siodlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 siodełko kupione, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.