Skocz do zawartości

[KRAKÓW] skradziono GIANT-EXPRESSION

darklot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, we czwartek o godz 9.18 (wiem z monitoringu) skradziono mi rower taki jak na poniższym zdjęciu. Mój nie miał przedniego błotnika. Mam nagranie i zdjęcia z monitoringu tego mężczyżny. Jak się ogarnę to może je tutaj wrzucę jeśli nie naruszy to regulaminu. Kradzież miała miejsce na Kurdwanowie w okolicach pizzerii Banolli przy ulicy Wysłouchów 1. Facet ubrany był w zielony uniform robotniczy, czapkę z daszkiem, okluary i kamizelkę (bezrękawnik). post-168774-0-69372700-1377363594_thumb.jpg

Edytowane przez darklot

Proponuję rozejrzeć się na allegro. Jeżeli go nie ma, to być może znalazł już nowego właściciela. Dlatego popieram osoby, które rejestrują swoje rowery, zajmuje to dosłownie kilka chwil, a w razie takich sytuacji jak opisana powyżej, szansa odnalezienia roweru wzrasta kilkakrotnie. Poszperam w internecie, może akurat natknę się na Twój rower.

Życzę powodzenia! Mam nadzieję, że uda Ci się odzyskać Twoją własność :)

która właściwie nic nie zmienia?

Tutaj się z Tobą nie zgodzę, zawsze istnieje możliwość odzyskania chociażby samej ramy, kiedy rower zostanie rozebrany na części bądź też całego roweru. To nic nie kosztuje, zajmuje pare chwil i można zwiększyć szansę odnalezienia swojego nabytku.

Moim zdaniem tylko niepotrzebnie szpeci ramę, nikt nie wie co się z taką ramą dzieje, niby jak mają ją znaleźć kiedy pójdzie na śmietnik, a reszta osprzętu zostanie sprzedana, szanse na jej odzyskanie są takie same jak na odzyskanie całego roweru czyli zazwyczaj znikome. Kwestia rejestrowania rowerów przez policję była już wielokrotnie poruszana na forum w wielu wątkach i to nie tylko moje zdanie. 

A właścicielowi życzę oczywiście tego, aby rower się odnalazł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...