Skocz do zawartości

[spodenki/wkładka] Rozmiar wkładki w spodenkach

konop90

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie jedna rzecz a przeczesałem trochę stron i nie znalazłem odpowiedzi dlatego może ktoś mi pomoże. W maju kupiłem spodenki z decathlonu (zwykłe tańsze rozmiar M), jak mierzyłem je były dobre. Pierwsze kilometry szły w nich wygodnie, teraz po upomnieniach kolegi podniosłem siodełko co zmieniło lekko pozycję i mam wrażenie, że spodenki zrobiły się za małe na samym tyłku. Chodzi o to, że jak jadę to nie mam wkładki wraz z 4 literami na całym siodełku( nie wiem jak to wytłumaczyć siedzę część na wkładce część na samym siodełku). Dlatego mam pytanie czy w przypadku większego rozmiaru spodenek automatycznie wkładka jest większa? Bo zastanawiam się nad kupnem tego http://www.mikesport.pl/mimo-craig-3-4-meskie-spodenki-rowerowe-3-4-coolmax-gel.html ale jest tylko M i nie chcę mieć znowu tych samych problemów.

Zastanawia mnie jedna rzecz a przeczesałem trochę stron i nie znalazłem odpowiedzi dlatego może ktoś mi pomoże. W maju kupiłem spodenki z decathlonu (zwykłe tańsze rozmiar M), jak mierzyłem je były dobre.

To były spodenki bez szelek? Może zła wkładka i cały krój? Jaki to był model?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...