AtomXB Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Witam , otóż w dniu wczorajszym jak wjeżdzałem na wjazd dla wózków w schodach a ,że było ciemno przy już wyjeżdzaniu tylnym kołem zahaczyłem o dwa schody tylnim kołem i nagle powietrze z dętki zeszło . I teraz mam pytanie jaką dętkę oraz oponę wybrać na asfalt ale agresywną jazdę po krawężnikach , schodach i skoki Oraz jaką wybrać dętkę zależy mi aby była naprawdę solidna jakąś wzmacniana czy coś takiego Tak abym się wyrobił w 120 złotych .Poprzednie opony : SCHWALBE Rapid Rob 57-622 (29x2.25). Obręcz ; KLS Draft Disc 622x19 Zastanawiam się nad : -Smart Sam -Race Kingi 2.2 Pozdrawiam -M.
Fenthin Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Jest sens wymieniać oponę? Pewnie złapałeś snejka, wystarczy załatać dętkę i jeździć na troszkę wyższym ciśnieniu.
AtomXB Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Jest sens wymieniać oponę? Pewnie złapałeś snejka, wystarczy załatać dętkę i jeździć na troszkę wyższym ciśnieniu. Zapomniałem dodać ,że tylnia opona to już jest slick , widać już szycie . A co dętki wolał bym kupić nową wraz z oponą . Edit tematu jest już pokazane nad jakimi się zastanawiam co o nich sądzisz i czy podejdą do mojego koła .
Centek Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 AtomXB taka uwaga: zakładając temat i opisując co i jak wysil się trochę i popracuj nad składnią, bo trudno przebrnąć przez ten tekst.Pomijam już fakt, że spację stawia się po znaku interpunkcyjnym, a nie przed.
AtomXB Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 AtomXB taka uwaga: zakładając temat i opisując co i jak wysil się trochę i popracuj nad składnią, bo trudno przebrnąć przez ten tekst. Pomijam już fakt, że spację stawia się po znaku interpunkcyjnym, a nie przed. Ty mi lepiej poleć dobra opone i dętke .
AtomXB Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 To dość bezczelne zachowanie Napisałem post aby się dowiedzieć jaką oponę wybrać a nie przyszedłem tutaj aby dowiedzieć się, że spację stawia się po znaku interpunkcyjnym, a nie przed.
CMIK Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 To się jeszcze dowiesz, że na tym forum nie cytuje się posta bezpośrednio poprzedzającego. Opona- Kenda SBE, jeśli do jazdy po krawężnikach, to zamiast dętki ghetto tubeless.
AtomXB Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 To się jeszcze dowiesz, że na tym forum nie cytuje się posta bezpośrednio poprzedzającego. Opona- Kenda SBE, jeśli do jazdy po krawężnikach, to zamiast dętki ghetto tubeless. Oponka fajna tylko, że wolał bym bym normalna porządną dętkę niż jakieś wynalazki .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.