Skocz do zawartości

[Opona oraz Dętka ] Jaką wybrać ?

AtomXB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , otóż w dniu wczorajszym jak wjeżdzałem na wjazd dla wózków w schodach a ,że było ciemno przy już wyjeżdzaniu tylnym kołem zahaczyłem o dwa schody tylnim kołem i nagle powietrze z dętki zeszło .

I teraz mam pytanie jaką dętkę oraz oponę wybrać na asfalt ale agresywną jazdę po krawężnikach , schodach i skoki :)
Oraz jaką wybrać dętkę zależy mi aby była naprawdę solidna jakąś wzmacniana czy coś takiego :)

Tak abym się wyrobił w 120 złotych .

Poprzednie opony : SCHWALBE Rapid Rob 57-622 (29x2.25). 

Obręcz ; KLS Draft Disc 622x19

Zastanawiam się nad : 
-Smart Sam 

-Race Kingi 2.2

Pozdrawiam 
-M.

Napisano

Jest sens wymieniać oponę? Pewnie złapałeś snejka, wystarczy załatać dętkę i jeździć na troszkę wyższym ciśnieniu.

Zapomniałem dodać ,że tylnia opona to już jest slick , widać już szycie . A co dętki wolał bym kupić nową wraz z oponą .

Edit tematu jest już pokazane nad jakimi się zastanawiam co o nich sądzisz i czy podejdą do mojego koła .

Napisano

AtomXB taka uwaga: zakładając temat i opisując co i jak wysil się trochę i popracuj nad składnią, bo trudno przebrnąć przez ten tekst.

Pomijam już fakt, że spację stawia się po znaku interpunkcyjnym, a nie przed.

Napisano

AtomXB taka uwaga: zakładając temat i opisując co i jak wysil się trochę i popracuj nad składnią, bo trudno przebrnąć przez ten tekst.

Pomijam już fakt, że spację stawia się po znaku interpunkcyjnym, a nie przed.

Ty mi lepiej poleć dobra opone i dętke .

Napisano

To dość bezczelne zachowanie

Napisałem post aby się dowiedzieć jaką oponę wybrać a nie przyszedłem tutaj aby dowiedzieć się, że spację stawia się po znaku interpunkcyjnym, a nie przed.

Napisano

To się jeszcze dowiesz, że na tym forum nie cytuje się posta bezpośrednio poprzedzającego. Opona- Kenda SBE, jeśli do jazdy po krawężnikach, to zamiast dętki ghetto tubeless.

Napisano

To się jeszcze dowiesz, że na tym forum nie cytuje się posta bezpośrednio poprzedzającego. Opona- Kenda SBE, jeśli do jazdy po krawężnikach, to zamiast dętki ghetto tubeless.

Oponka fajna tylko, że wolał bym bym normalna porządną dętkę niż jakieś wynalazki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...