Skocz do zawartości

[ Wypadzik ] Z Poznania 24.08

Irina3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Planuje jutro wypad do Owińsk - przejazd przez okoliczne lasy których jednak nie znam

Jeśli ktoś chętny to ok 14.30 wyjazd z Poznania, co do miejsca można sie dogadać

Napisano

Jutro ok 7-8 wyfruwam na Czarnków! Jak ktoś chętny potoważyszyć to dać znać do północy - potem ide spać!

Raczej asfalty, nie wykluczam leśnych szlaków! Plan jest taki Poznań-Oborniki-Czarnków-Obrzycko-Szamotuły-TarnowoPodg-Poznań...

Napisano

Jutro ok 7-8 wyfruwam na Czarnków! Jak ktoś chętny potoważyszyć to dać znać do północy - potem ide spać!

Raczej asfalty, nie wykluczam leśnych szlaków! Plan jest taki Poznań-Oborniki-Czarnków-Obrzycko-Szamotuły-TarnowoPodg-Poznań...

Jak byś wcześniej napisał ze masz zamiary zrobic taka trase to prawdopodobnie bym pojechała

Napisano

Trasa pyknięta! Wyszło 155,84. Tempo jak się okazało zawsze w moim przypadku było szybsze niż zakładałem - średnia 25,77km/h.

Czas na relaks i regenracje totalnie zdrętwiałego krocza ;]

Napisano

Widzę, że kolejny temat, gdzie pojawiają się propozycje na dłuższe wyjazdy  :)

Czy w środku tygodnia, powiedzmy najbliższy i kolejny będzie ktoś organizować albo po prostu będzie chętny na wyjazd ~150km?

Lubię po prostu dużo jeździć, a gdzie to już sprawa drugorzędna. Może być to wyjazd typowo terenowy (np. Puszcza Zielonka) lub szosowy (mam plan na jazdę do Powidza i z powrotem).

Kartezjusz, jeździsz na MTB tylko, czy trasę, o której pisałeś robiłeś na szosówce?

Napisano

Widzę, że kolejny temat, gdzie pojawiają się propozycje na dłuższe wyjazdy  :)

Czy w środku tygodnia, powiedzmy najbliższy i kolejny będzie ktoś organizować albo po prostu będzie chętny na wyjazd ~150km?

Lubię po prostu dużo jeździć, a gdzie to już sprawa drugorzędna. Może być to wyjazd typowo terenowy (np. Puszcza Zielonka) lub szosowy (mam plan na jazdę do Powidza i z powrotem).

Kartezjusz, jeździsz na MTB tylko, czy trasę, o której pisałeś robiłeś na szosówce?

Tylko MTB i to na MountainKingach 2.2

Szosy się jeszcze nie dorobiłem, ale w przyszłym roku mam już zaklepane w budżecie! A w garażu stoi od roku nieskończone ostre...

Ja w tygodniu na jakiekolwiek wypady odpadam bo jestem w delegacjach... Tylko weekendy wchodzą w gre, ewentualnie w wyjątkowych sytuacjach jakieś popołudniowe 50tki... ale to sporadycznie!

Może następnym razem się określe wcześniej bo ten wyjazd teraz był kompletnie spontaniczny!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...