Irina3 Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Planuje jutro wypad do Owińsk - przejazd przez okoliczne lasy których jednak nie znam Jeśli ktoś chętny to ok 14.30 wyjazd z Poznania, co do miejsca można sie dogadać
Kartezjusz Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Jutro ok 7-8 wyfruwam na Czarnków! Jak ktoś chętny potoważyszyć to dać znać do północy - potem ide spać! Raczej asfalty, nie wykluczam leśnych szlaków! Plan jest taki Poznań-Oborniki-Czarnków-Obrzycko-Szamotuły-TarnowoPodg-Poznań...
Irina3 Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Napisano 24 Sierpnia 2013 Jutro ok 7-8 wyfruwam na Czarnków! Jak ktoś chętny potoważyszyć to dać znać do północy - potem ide spać! Raczej asfalty, nie wykluczam leśnych szlaków! Plan jest taki Poznań-Oborniki-Czarnków-Obrzycko-Szamotuły-TarnowoPodg-Poznań... Jak byś wcześniej napisał ze masz zamiary zrobic taka trase to prawdopodobnie bym pojechała
Kartezjusz Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Trasa pyknięta! Wyszło 155,84. Tempo jak się okazało zawsze w moim przypadku było szybsze niż zakładałem - średnia 25,77km/h. Czas na relaks i regenracje totalnie zdrętwiałego krocza ;]
michalbike Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Widzę, że kolejny temat, gdzie pojawiają się propozycje na dłuższe wyjazdy Czy w środku tygodnia, powiedzmy najbliższy i kolejny będzie ktoś organizować albo po prostu będzie chętny na wyjazd ~150km? Lubię po prostu dużo jeździć, a gdzie to już sprawa drugorzędna. Może być to wyjazd typowo terenowy (np. Puszcza Zielonka) lub szosowy (mam plan na jazdę do Powidza i z powrotem). Kartezjusz, jeździsz na MTB tylko, czy trasę, o której pisałeś robiłeś na szosówce?
Kartezjusz Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Widzę, że kolejny temat, gdzie pojawiają się propozycje na dłuższe wyjazdy Czy w środku tygodnia, powiedzmy najbliższy i kolejny będzie ktoś organizować albo po prostu będzie chętny na wyjazd ~150km? Lubię po prostu dużo jeździć, a gdzie to już sprawa drugorzędna. Może być to wyjazd typowo terenowy (np. Puszcza Zielonka) lub szosowy (mam plan na jazdę do Powidza i z powrotem). Kartezjusz, jeździsz na MTB tylko, czy trasę, o której pisałeś robiłeś na szosówce? Tylko MTB i to na MountainKingach 2.2 Szosy się jeszcze nie dorobiłem, ale w przyszłym roku mam już zaklepane w budżecie! A w garażu stoi od roku nieskończone ostre... Ja w tygodniu na jakiekolwiek wypady odpadam bo jestem w delegacjach... Tylko weekendy wchodzą w gre, ewentualnie w wyjątkowych sytuacjach jakieś popołudniowe 50tki... ale to sporadycznie! Może następnym razem się określe wcześniej bo ten wyjazd teraz był kompletnie spontaniczny!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.