Orzech89 Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Hmm... Oto, jeden z przykładów, dlaczego wstydzę się za swój narodu w wielu momentach życia... Czarne skarpetki i brązowe sandały wymiatają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Akurat skasowali filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 ?? link przecież działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigipon Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 nie no brak slow. az mnie zemdlilo :/ nie chce tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Tez już to kiedyś widziałem. Paweł dobry jest I ma rower na samych szimanochach heheheh Gleba pierwszorzędna Fakt- sandały i skarpetki rulez No i "ała, ała kur*a, ała" było najlepsze O matko, nie mogę po prostu. Świetny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigipon Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 pozniej jakis taniec odprawial wokol miejsca wypadku '' *###### z kierwnicą. dawaj! '' ale ten filmik z 3strony twarz vs murek miazdzy chyba wszystko co do tej pory widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker92 Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 "h** z kierownicą!" xD ..i są skutki. Te półtora metra też mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Lol i ten taniec na końcu, wyglądało jakby tańczył wokół ogniska i krzyczał"Allah" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Widziałem ten filmik już dawno temu, takim to tylko współczuć. I to jeszcze być takim głupim, żeby ryzykować własne życie. Bo powiedzmy, gdyby upadł na głowę byłoby cienko, a chłopcom nie tak wesoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Widziałem ten filmik już dawno temu, takim to tylko współczuć. I to jeszcze być takim głupim, żeby ryzykować własne życie. Bo powiedzmy, gdyby upadł na głowę byłoby cienko, a chłopcom nie tak wesoło. Głupi ma zawsze szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fender75 Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 "Lol i ten taniec na końcu, wyglądało jakby tańczył wokół ogniska i krzyczał"Allah". Może odprawiali jakąś mszę? Stan techniczny makrokesza w porównaniu z zawartością głowy tego jełopa był w idealnym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrsandman Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Genialny filmik. Same szimanochy i pan Paweł na bolidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Hmm skoro go ta noga tak bolała to wytłumaczcie mi czemu tak dreptał wokół roweru zamiast usiąćś położyć się itp. Dialogi mnie rozłożyły, ale nie wulgaryzmy tylko reszta "paweł na bolidzie" "szimanochy" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 5 Października 2008 Udostępnij Napisano 5 Października 2008 To jest tzw. szok pourazowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savu Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 nawet jakby sobie cos zrobil to malo do przejmowania sie bo zamiast najpierw wyprobowac kilka razy na krawezniku to ten sie odrazu na takie cos i wedlug mnie tym przejawia swoja glupote nie mowiac o sposobie mowienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makkaveli Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 To nie tylko polska mlodziez imponuje takimi wyczynami, mysle ze debilizm objawiajacy sie poprzez takie ciekawe wyczyny to ogolnoswiatowy problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plubart Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Film już stary jak Internet. Mnie on akurat bawi. W ten właśnie sposób dokonuje się dobór naturalny - jednostki "wadliwe" giną przed wiekiem rozrodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejf86 Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Plubart, nie zgodzę się z Tobą. Właśnie te wadliwe egzemplarze najszybciej i w największej ilości się mnożą. Co do filmiku żenua. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.