lesiu13_z Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Filmik genialny! Dawno się tak nie uśmiałem "Pan Paweł" powinien dostać Nobla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Oto rodzi się nowy mistrz streetu. Za parę lat będzie występował w kanale Extreme. Ps. Zobaczcie ten filmik: http://www.clipboard.pl/view.php?type=C&thread=47 Fajnie chłopak wyskoczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Hmm - akurat to nie za bardzo jest street A ten koleś to Szczęki i jest dobry w tym co robi - czasem mu coś nie wyjdzie (a jak nie wyjdzie to w dość spektakularny sposób ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Faktycznie spektakularny sposob .... Ale gosc jest twardy ja bym po tym nie wstał chyba juz nigdy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świstu Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Porażka. Gdzie oni tam widzą 1,5 metra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 haahaha ten pierwszy filmik jest dobry, głupota jak nic ale dawno sie tak nie uśmiałem :lol: a ten drugi cos mi sie strasznie długo załącza, zobacze wieczorem moze cos szybciej pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Coz rzec kolesie chcieli zablysnac i zgasli Ja sie na skokach nie znam i nie ciagnie mnie do nich t osie za nie nie biore. Kazdy powinien robic to do czego ma predyspozycje, a operator urzadzenia zwanego dalej kamera powinien ograniczyc sie do przecinkowania i nie dawania rad rowerzyscie na shimanochach Dobrze, ze sie tylko na ala, ala ku...a skonczylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euler Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 a co powiecie na tego debila http://patrz.pl/?65939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Powiem że ciekawi mnie co było potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosejw Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 chyba sie domyślam .... ale przynajmniej jest sie z kogo śmiać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cornelious Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Taki typek jest przykładem powiedzienia "zdrowie kosztuje" PZDRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Każdemu mogło się zdarzyć, jakoś szczególnie się nie wygłupił w sumie, żal gościa. No i mógł mieć chociaż orzeszka to poza naprawą twarzy i głębokiej renowacji jamy ustnej "nic" by mu nie było Pewnie przesadzam ale jak się patrzy na coś takiego to dreszcze przechodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Podejrzewam ,ze do smiechu wam by nie było by film trwał dalej.Wstrzasnienie mózgu gwarantowane,zęby z pewnoscia do wymiany,kręgi szyjne kręgosłupa mogły ulec złamaniu,pół roczna rechabilitacja,a w pózniejszym okresie możliwe kłopoty z padaczką,poprzez uraz glowy. Wiec zastanówcie sie czasem co piszecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebok_mg Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 w szóstej klasie mieliśmy z kumplem podobne rowery, ważą po 20 kilo i nie ma bata żeby grawitacja nie zadziałała; szkoda mi gości za braki z fizyki i języka polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 co za debilizm, chłopak nie ma wogóle pojecia o skakaniu i jeszcze na takim sprzecie. Niech sie cieszy ze dyńką o ziemie nie zachcaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Szkoda słów na takich debili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Za pierwszym razem nie mogłem słuchać, jak ten gość nie potrafi się wysłowić i to jego k....a co chwilę. Mysli, że jest kozak hehe, z z gleby się śmiałem. Najlepsze jest, jak matoł skacze z ta bolącą nogą i chwyta sie na początku za rękę. Nowa kategoria: Debil klasyczny - jak w "Kaziu Wichurze" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Nie no porządny jumper... Buahahahahah "Same szimanochy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Nie no klasa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 powinien sie jeszcze benzyną oblac i podpalic i wtedy skoczyć pewno było by jeszcze fajniej, szkoda ze na to nie wpadli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PnD Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 "Ała, ała, aaa, ała...." Szkoda że gość nie skakał w samych bokserkach.... :/ 10/10 za pomyśł 1/10 za wykonanie 0/10 za myślenie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKS Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Debili na tym świecie nie brakuje....no comment.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Zal du.pe sciska -.-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 10/10 za debilizm ;d 0/10 za slownictwo :-/ pozdrawiam pawła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZ Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Widziałem to już kiedyś... ja takich ludzi nie rozumiem co oni myślą w takich momentac ...albo po prostu nie myślą wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.