Xanagaz Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Kur.... niektórzy jako znaków przestankowych używają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HomerWells Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Nie osądzajmy ich tak surowo . Chociaż faktycznie za dużo słowa kur..... było:) . Nie można wykluczyć, że może chłopaki chcieli nakręcić film pt "Jak nie należy skakać" )). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 OSZTYWŻYCIU!!!! super filmik. Rozwaliło mnie tylko:"Ała, ała, ała!!" :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 bez komentarza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 ten kolo to chyba pierwszy raz skakał z takiej wysokości jakby nabrał doświadczenia na jakiś dropach swoim rometem to może i ten skok by mu wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 nie rozumiem jednej rzeczy, MAKRO-debilizm. a jakby skakal na firmowym rowerze to efekt bylby inny? nie zaleznie od sprzetu i tak by UPADL na twarz.tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_6669 Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 To ciota pierwszy raz skakał i to w takim miejscu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Ciota z kamerzysty za słownictwo........ciota z rowerzysty za głupie skakanie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lynks Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Chłopaki pewnie myśleli, że głupota rzeczywiście potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hexagon Napisano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Prawie jak zawodowiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 nie rozumiem jednej rzeczy, MAKRO-debilizm. a jakby skakal na firmowym rowerze to efekt bylby inny? nie zaleznie od sprzetu i tak by UPADL na twarz.tyle Papanf, widzisz, słowo 'makro' nie oznacza tylko sieci wielkich hal dyskontowych, gdzie prócz ryb, koszulek, jogurtów i innych wundrbaumów sprzedaje się także wątpliwej jakości rowery. Słowo 'makro' w pierwotnym znaczeniu (z greckiego) oznacza wielki, bardzo duży lub na wielka skalę. Dlatego odczytaj tytuł tego wątku jako "wielki debilizm" A że makro zwykło się mówic również na rowery z hiperkarketów, to przy okazji wynikła z tego taka gra słów. Już rozumie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 IMHO to rodzaj selekcji naturalnej Troszkę za małego dropa sobie wybrał :!!: Z większej wysokości efekt byłby lepszy :021: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algra7 Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 mogl chlopaczek lbem przyrabac o ziemie moze by sie czegos nauczyl... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 fakt głupota jesli sie nie umie i na dodatek na takim rowerze ale mnie jako ogladajacemu sie podobalo, nie moje zdrowie, a posmiac sie mozna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Papanf, widzisz, słowo 'makro' nie oznacza tylko sieci wielkich hal dyskontowych, gdzie prócz ryb, koszulek, jogurtów i innych wundrbaumów sprzedaje się także wątpliwej jakości rowery. Słowo 'makro' w pierwotnym znaczeniu (z greckiego) oznacza wielki, bardzo duży lub na wielka skalę. Dlatego odczytaj tytuł tego wątku jako "wielki debilizm" wink.gifA że makro zwykło się mówic również na rowery z hiperkarketów, to przy okazji wynikła z tego taka gra słów. Już rozumie? aaa, juz papanf rozumie dzieki za wyjasnienie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 czego to ludzie nie wymyślą... miśki o bardzo małym "rozumku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Trzeba być głąbem... ech i to słownictwo... ale jak zobaczyłem ten skok to wybuchnąłem śmiechem... głupota jednak boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Dobry pajac, no ale cóż tacy też są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nush Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Pozostaje pogratulowac pomysłowości. I tego błysku inteligencji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacinto Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Mimo że w moim wieku chyba są to myśle że są debilami Same szimanochy Kur** aż szybke żem se opluł .Rower wymaga szacunku nawet makro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Montreal Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Autor w swoim debilizmie az smieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Nic takiego by się nie stało gdyby... ...chłopaki wsadzili jakiegoś Zoom'a w miejsce tych widełek... potem kolo pojechałby wzłuż krwędzi zeskoku... potem: "hej chop!" ...i piękny równy lot zakończyłby udanym lądowaniem na 2 koła... ...z efektownym wystrzałem korków z górnych goleni w oko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: P.S. Nie mogłem się powstrzymać :lol: :021: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaaso Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 haaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahah dobre dobre:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibon Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Zawsze myślałem że szczytem głupoty jest założyć kask "do góry nogami" ale teraz przejżałem na Oczy. Panowie brawo. Popisaliście się :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WSAD17 Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Naprawde kretyństwo w wielkim wydaniu widziałem dużo głupich rzeczy, ale takich... Tak jak już ktoś z Was napisał każdy rower trzeba szanować nawet Makro Kretyni z tych kolesi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.