WojtasGCE Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 http://paweljumper.patrz.pl/ W zasadzie to nie wiem czy ten filmik powinien znaleźć się w tym dziale, czy w ogólnym czy jeszcze jakimś innym. Sam znalazłem go na innym forum w OffTopicu, ale myślę że tutaj nie powinien być traktowany w kategorii rozrywki :025: Mam dziwne wrażenie, że polska młodzież młodsza ma mózgi wyprane przez amerykańską telewizję. Jak patrzę na takie wyczyny to nagle zaczynam myśleć, że cenzura w TV może nie była by taka zła. Pewnie wtedy nie leciały by badziewia w stylu "Jackass". No nic, gleba niezła i tylko cud, że koleś bez jakichś większych uszczerbków na zdrowiu z tego wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 upad na łep [prawie] ... w zasadzie biorąc pod uwagę, że nic tam nie było i nie ma ... start żadnych zero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk1992 Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 haha przy tym to bardzie sie idzie pośmiać hehe "Paweł cośty Uje***" lol dla mnie to powinien dostac 1 miejsce za najbardziej orginalny skok roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShK Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 jackass w polskim wykonaniu... tylko krwi brakuje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gf Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 mnie tam sie filmik podobał hehehe...szczere chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 obejrzeć sie dało ale słuchać sie NIE DAŁO !! oglądajcie to z wyłączonym dzwiękiem albo przynajmniej przyciszonym- uszy więdna od tych przekleństw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 No bez głosu to całkiem w porzadku filmik, przedstawiający zacofaną Polską młodzierz, która dla popisania się potrafi nawet sobie krzywdę zrobić. Debile łączcie się, jak już się połaczycie dajcie znać to bombe w to miejsce zrzucimy i po krzyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joorek Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Debilizm ładnie to ujmując . Nie rozumiem takich ludzi . Zresztą jak to możliwe żeby aż tak przez kiere walnąć --> widać zę to jego pierwszy skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Miałem kiedyś takiego samego makro. Debile... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Idiota :ph34r: tak to jest jak się nie ma co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Bez komentarza... Poziom dna osiągnięty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 dla mnie spoko, ale moglby chociaz kiere podniesc . Tez tak kiedys mialem na markecie, ale to nie byl jackass tylko tak chcialem walnac dropa (Stare czasy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 OMG....... prawdziwi zawodowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Głupie gówniarze Nie mają co robić to niszczą sprzęt i swoje zdrowie, myśląc że tym zaimponują kolegom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Co za idiotyzm!! Skakał na makro i jeszcze prawie zerowa prędkość i nawet nie podniósł kierownicy :035: brawo dla nich. Dobrze, że nic się tamtemu nie stało, może będzie miał teraz nauczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Fajna głupota. Mógł stracić zęby Ale język niezbyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biały Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 moze zobaczył jak to robi ktos, kto umie i myslał, ze rower sam poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Mnie ino ciekawi co ten jego kumpel mu nagadał aby skoczył...a potem go opieprzył co on jeszcze zrobi , że nie tak itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Ja sie uśmiałęm, co do poziomu wysławiania się... bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 a ja Wam mowie, ze za kilka lat chlopaki beda nakrecac filmy, ktore beda emitowane w TV, np. na kanale "eX" i wtedy pewnie wykorzystaja ten kawalek, zeby pokazac jakie mieli poczatki.... oczywiscie glupio zartuje, tytul watku jak dla mnie trafiony w 10-ke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cierpong Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 on chyba sie glowa o beton uderzyl.. ał :| moze mu rozumu toche najdzie od tego uderzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Coś jak Jackass, tylko, że im za to nie płacą i to się chwali :lol: - inwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Głupota w pięknym wydaniu, piękny język gratis, żal mi tych gości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 szkoda pisać :025: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momaszek Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Mnie tak naprawde rozłożyło jedno słowo: "k***a", powtarzane przez jednego z tych łosiów oraz czasownik "kamerować" użyty zaraz przed tym idiotycznym skokiem... lol... poziom inteligencji totalne ZERO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.