asportdam Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witajcie,To mój pierwszy post na forum, ale z pewnością zostanę tu na dłużej. Przeszukałem już kilkanaście tematów na tym forum, ale nie bardzo znalazłem odpowiedź na swoje pytanie. Mianowicie:Jakie okulary polecilibyście do jazdy Downhill'owej?Myślałem o modelach arctica bo sporo się o nich naczytałem, że są dobre itd. W jednym sklepie znalazłem bogaty wybór tych okularków lecz nie bardzo wiem na jakie się zdecydować. Jakbyście mogli pomóc:http://www.asport.pl/k/52/okulary/yotm3jir/Mój budżet to około 200zł.Liczę na waszą pomoc i pozdrawiamEDIT: Wiadomo, że przy jeździe występuje częsta zmiana nasłonecznienia no i ekstremalne warunki jazdy - dobrze jakby miały jakieś mocne zaczepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trezor Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 proponowałbym zatem takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ja mam Arctica Discover i bardzo szybko wyrobiły się zawiasy przez co końcówki zauszników mocno rysują szkła od środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.