Ulf Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam. Nosze się z zakupem lekkich ochraniaczy na kolana i piszczele. Upatrzyłem sobie dwa modele: 661 4x4 http://www.gtrowery.pl/sklep/prod.php?idg=15&idp=1306 North Shore http://www.gtrowery.pl/sklep/prod.php?idg=15&idp=1583 Posiada ktoś takowe ochraniacze? Watro dopłacić 40zł do 661? Prosze o opinie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Tych drugich nie znam. 661 4x4 z 2005 były wypasione jedyny minus to że noga cholernie się grzeje podobno w modelu 2006 z tą wentylacją jest już lepiej. Sam myśle nad tym modelem lub ściągnąć za tą samą cene Race Face u nas to kua kasy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Poczytałem troszke o nich (661) na DH zone. Zebraly same świetne noty. Byłem dziś w sklepie, oglądałem przymierzałem są naprawde wypaśne Na stronce 661 kosztuja 40$ czyli w przeliczeniu na złocisze okolo 120 zeta. W sklepie chcą za nie 145 zł. No cóż skusze się na nie najwyżej bede zdychał do kolejnej wypłaty Ta różnica cen jest jeszcze do zniesienia, ale niech mi ktoś powie dlaczego orzech Lid kosztuje u producenta 20$ (okolo 60zł) a u nas w sklepach poniżej 100zł nie widziałem.... Na myśł przychodzi mi tu piosenka Kultu o tytule każdy wie chyba jakim Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Te Earthworks są praktycznie bliźniakami 661 Race Lite. Kolega kupił na : http://www.rowerowy.com/zbroje_ochraniacze/earthworks.html i po 2 dniach miał je w domu. Juz testował je w weekend i jest zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kupiłem 661 4x4 model 2006. W niedziele je przetestuje. Ciekawe jak jest z tą wentylacja Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 oooooooo czekam z niecierpliwościa na relacje bo mam zamiar sobie kupić jakies ochraniacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rad3k Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 no mnie tez szczegolnie to interesuje, ale bardziej jestem za earthwroskami ;P podoba mi sie marka, bo jest tania i raczej nie wadliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Pojezdziłem w nich troszkę. Sprawa ma sie następująco. Jeśli chodzi o wentylacje to jest ona w miare dobra. W nylonowych plytkach na przodzie porobione są otworki przez które przepływa powietrze w czasie jazdy. Innymi słowy czuć mily chlodek Sprawa wyglada inaczej jak się ochraniacze zdejmie. Noga jednak jest spocona. Ale ja się temu nie dziwie. Najważniejsze że podczas jazdy tego nie czuć. Ochraniacze trzymają sie na nodze na 7 rzepach. Rozwiązane to jest w taki sposób że jest jedna wielka płachta materiału która opina od tyłu łydkę i kolano. Są na niej naszyte 3 rzepy i 2 oczka do przewlekania kolejnych pasków mocujących. Bla bla bla Samo wykonanie nie budzi zastrzeżeń. Jak się dobrze pozapina owe paski to ochraniacz nie zsuwa się podczas jazdy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuma Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Hhmmm jak wszyscy mówią ze te 661 4x4 są takie dobre to chyba sobie je kupie, szczególnie że dziś rozwaliłem sobie piszczel głupim pedalcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szuma Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Ulf czy mógłbyś zamieścić jakieś foty tych ochraniaczy jak masz je założone Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamil Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 A ja chyba poczekam na krk asfalt albo sie skusze na 661 szczególnie że dziś rozwaliłem sobie piszczel głupim pedalcem źle to wyglądało - kangaroo z lądowaniem na pinach pozdrówko współczujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.