rradek5 Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Dnia 22 sierpnia 2013 roku został skradziony rower na terenie Sopockiego Klubu Żeglarskiego , przy ulicy Hestii 3 .Rower zniknął w godzinach 11;00 obok recepcji, był na osprzęcie shimano xt , amortyzator Rock Shox , na ramie miał lekki wgniecenie.amortyzator nie działał prawidłowo . Rower był dość drogi i zależy mi na nim . Za wszelkie informacje bym był bardzo wdzięczny i przewiduje skromną nagrode nr telefonu : 782883934 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Wrzuc fotkę przynajmniej poglądową - jaki rozmiar ramy itd może komuś się rzuci w oczy jakaś atrakcyjna ofera ogłoszeniowa. No i zgłoś na policję jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vibovit185 Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Czy rower był zapięty ? jeśli tak to czym ? Rozejrzyj się w pobliżu miejsca w którym zostawiłeś rower. Popytaj ludzi - może ktoś coś widział, postaraj się w miarę możliwości w jakich godzinach doszło do kradzieży - zwróć uwagę czy w pobliżu są jakieś kamery (zarówno prywatne jak i przemysłowe).(przeanalizuj drogi, którymi złodziej mógł się przemieszczać rowerem - sprawdź stacje benzynowe - (być może któraś kamera namierzyła gościa z Twoim rowerem)(jak pogadasz na stacji benzynowej - wyjaśnisz jaka jest sytuacja, pokażesz zdjęcie roweru - powinni sprawdzić bez problemu) Najlepiej zrób to jak najszybciej - następnie udaj się na Policję - celem złożenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa na protokół.Jeśli udało Ci się uzyskać jakiekolwiek informacje od okolicznych mieszkańców, świadków lub jakaś kamera uwieczniła złodzieja - przekaż te dane Policji.Z mojej strony mogę jeszcze doradzić byś obskoczył okoliczne giełdy, zwracaj także uwagę na rowery zaparkowane przy Hiper-marketach - być może rower został sprzedany komuś na szybko za śmieszne pieniądze - i nowy właściciel przyjechał sobie rowerkiem na zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rradek5 Napisano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Wrzuc fotkę przynajmniej poglądową - jaki rozmiar ramy itd może komuś się rzuci w oczy jakaś atrakcyjna ofera ogłoszeniowa. No i zgłoś na policję jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. fotka jest w zalaczniku , rozmiar ramy to 20 cali . rower zostal zgloszony na policje Czy rower był zapięty ? jeśli tak to czym ? Rozejrzyj się w pobliżu miejsca w którym zostawiłeś rower. Popytaj ludzi - może ktoś coś widział, postaraj się w miarę możliwości w jakich godzinach doszło do kradzieży - zwróć uwagę czy w pobliżu są jakieś kamery (zarówno prywatne jak i przemysłowe).(przeanalizuj drogi, którymi złodziej mógł się przemieszczać rowerem - sprawdź stacje benzynowe - (być może któraś kamera namierzyła gościa z Twoim rowerem)(jak pogadasz na stacji benzynowej - wyjaśnisz jaka jest sytuacja, pokażesz zdjęcie roweru - powinni sprawdzić bez problemu) Najlepiej zrób to jak najszybciej - następnie udaj się na Policję - celem złożenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa na protokół. Jeśli udało Ci się uzyskać jakiekolwiek informacje od okolicznych mieszkańców, świadków lub jakaś kamera uwieczniła złodzieja - przekaż te dane Policji. Z mojej strony mogę jeszcze doradzić byś obskoczył okoliczne giełdy, zwracaj także uwagę na rowery zaparkowane przy Hiper-marketach - być może rower został sprzedany komuś na szybko za śmieszne pieniądze - i nowy właściciel przyjechał sobie rowerkiem na zakupy. rower nie byl zapiety , policja widziala ujecia z kamer gdzie widac zlodzieja jak wchodzi i wyjezdza rowerem lecz nie widac dokladnie twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi