Skocz do zawartości

[Sopot] - Skradziony Cube ltd team

rradek5

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 22 sierpnia 2013 roku został skradziony rower na terenie Sopockiego Klubu Żeglarskiego , przy ulicy Hestii 3 .
Rower zniknął w godzinach 11;00 obok recepcji, był na osprzęcie shimano xt , amortyzator Rock Shox , na ramie miał lekki wgniecenie.amortyzator nie działał prawidłowo . Rower był dość drogi i zależy mi na nim . 
Za wszelkie informacje bym był bardzo wdzięczny i przewiduje skromną nagrode nr telefonu : 782883934 . 

Czy rower był zapięty ? jeśli tak to czym ?
 Rozejrzyj się w pobliżu miejsca w którym zostawiłeś rower. Popytaj ludzi - może ktoś coś widział, postaraj się w miarę możliwości w jakich godzinach doszło do kradzieży - zwróć uwagę czy w pobliżu są jakieś kamery (zarówno prywatne jak i przemysłowe).(przeanalizuj drogi, którymi złodziej mógł się przemieszczać rowerem - sprawdź stacje benzynowe - (być może któraś kamera namierzyła gościa z Twoim rowerem)(jak pogadasz na stacji benzynowej - wyjaśnisz jaka jest sytuacja, pokażesz zdjęcie roweru - powinni sprawdzić bez problemu) Najlepiej zrób to jak najszybciej - następnie udaj się na Policję - celem złożenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa na protokół.
Jeśli udało Ci się uzyskać jakiekolwiek informacje od okolicznych mieszkańców, świadków lub jakaś kamera uwieczniła złodzieja - przekaż te dane Policji.
Z mojej strony mogę jeszcze doradzić byś obskoczył okoliczne giełdy, zwracaj także uwagę na rowery zaparkowane przy Hiper-marketach - być może rower został sprzedany komuś na szybko za śmieszne pieniądze - i nowy właściciel przyjechał sobie rowerkiem na zakupy.

Wrzuc fotkę przynajmniej poglądową - jaki rozmiar ramy itd może komuś się rzuci w oczy jakaś atrakcyjna ofera ogłoszeniowa.

No i zgłoś na policję jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.

fotka jest w zalaczniku , rozmiar ramy to 20 cali . rower zostal zgloszony na policje 

Czy rower był zapięty ? jeśli tak to czym ?

Rozejrzyj się w pobliżu miejsca w którym zostawiłeś rower. Popytaj ludzi - może ktoś coś widział, postaraj się w miarę możliwości w jakich godzinach doszło do kradzieży - zwróć uwagę czy w pobliżu są jakieś kamery (zarówno prywatne jak i przemysłowe).(przeanalizuj drogi, którymi złodziej mógł się przemieszczać rowerem - sprawdź stacje benzynowe - (być może któraś kamera namierzyła gościa z Twoim rowerem)(jak pogadasz na stacji benzynowej - wyjaśnisz jaka jest sytuacja, pokażesz zdjęcie roweru - powinni sprawdzić bez problemu) Najlepiej zrób to jak najszybciej - następnie udaj się na Policję - celem złożenia zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa na protokół.

Jeśli udało Ci się uzyskać jakiekolwiek informacje od okolicznych mieszkańców, świadków lub jakaś kamera uwieczniła złodzieja - przekaż te dane Policji.

Z mojej strony mogę jeszcze doradzić byś obskoczył okoliczne giełdy, zwracaj także uwagę na rowery zaparkowane przy Hiper-marketach - być może rower został sprzedany komuś na szybko za śmieszne pieniądze - i nowy właściciel przyjechał sobie rowerkiem na zakupy.

rower nie byl zapiety , policja widziala ujecia z kamer gdzie widac zlodzieja jak wchodzi i wyjezdza rowerem lecz nie widac dokladnie twarzy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...