janUsz45 Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam. Mam problem podczas centrowania koła ukręciłem aluminiowy nypel tzn. kluczem go nie ruszę i od góry śrubokrętem też. Jak go się pozbyć bez niszczenia szprychy? Szukałem podobnego tematu i nie było.
beskid Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Zdejmujesz oponę i opaskę na obręczy i wykręcasz go od środka.
janUsz45 Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Napisano 22 Sierpnia 2013 Zdejmujesz oponę i opaskę na obręczy i wykręcasz go od środka. Próbowałem tak, nie dało rady WD-40 też psikałem.
Kiciok Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Tzn kreci sie na gwincie czy jak? Jesli nie chce ruszyc to kombinerkami dziada... z reszta alu nypel to mozna obcegami rozciac bez uszkodzenia szprychy.
janUsz45 Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Napisano 22 Sierpnia 2013 Tzn kreci sie na gwincie czy jak? Jesli nie chce ruszyc to kombinerkami dziada... z reszta alu nypel to mozna obcegami rozciac bez uszkodzenia szprychy. Nie, nie kręci się poprostu nie mogę go ruszyc A żeby go rozciąć to nie pomyślałem jutro trzeba spróbować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.