LukLukeLukasz Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Hej, znalazłem rower wzglednie dobrze wyglądający na zdjęciach, jednak w internecie nic o tym wynalazku nie ma. http://allegro.pl/focus-thron-cross-kola-28-rozmiar-m-i3462912285.html Czy to pojeździ trochę?
Rades Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 hmmm wygląda nieźle, fajna rama ale 1000 zł za używkę z Turneyem i Acerą to przesada, nie warto o tej porze bez problemu za 1000-1200 zł kupisz nowy rower o lepszej konfiguracji, o Kandsie nie wspominając
LukLukeLukasz Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Napisano 22 Sierpnia 2013 hmmm wygląda nieźle, fajna rama ale 1000 zł za używkę z Turneyem i Acerą to przesada, nie warto o tej porze bez problemu za 1000-1200 zł kupisz nowy rower o lepszej konfiguracji, o Kandsie nie wspominając w kandsie nie odpowiada mi rama, coś słyszałem że one słabe są, a ja szukam rowery w dobrej cenie na dobrej ramie z kołami 28", zamierzam później rozbudowywać i wymienić amortyzator na zwykłe wzmocnione widełki . Może jest ktoś w stanie podać jakich marek i modeli szukać z używanych w okolicach 800 - 1200 PLN? SPoro czytam, ale cięgle nie jestem pewien jakie marki na allegro opłaca sie kupować z rowerów używanych o ramie cross
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.