arko128 Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam chcialbym kupić jakiś rower do 300zł - dla mężczyzny co do wymagan to nie wiem co tu napisać 10 lat jeżdże na szajskim rowerze (switchback) który dostałem na komunie (nie ma nawet resorów) częto urywanją sie linki od hamulców, przerzutki nie chcą sie przeżucać, ogólnie "dziad" i źle sie na nim jeździ, chociaż racxzej wystarcza jeśli chce sie przeniesc do miejsca oddalonego o pareset metrów z tym ze nie nadaje sie nawet do troszke "długich" tras i tu mam namysli miejsca oddalone do 10km bo trzeba sie na nim troche omęczyć W każdym razie nie zależy mi jakos specjalnie na dobrym rowerze bo też nie jeżdże zbyt często dlatego taki niski budżet, jest cos godnego uwagi w tej cenie? Używane rowery to dobry wybór?
Piksel Napisano 22 Sierpnia 2013 Napisano 22 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.