Skocz do zawartości

[wycieczka] Poznań Szklarska Poręba w jedeną noc.

sq3mko

Rekomendowane odpowiedzi

To jeśli można wiedzieć, skoro przy temacie jesteśmy, ile potrzebowałeś czasu na wjazd? Powiedzmy od Podgórzyna do samego Odrodzenia? Nie będę nawet próbował tym razem tego pobić, chcę wiedzieć mniej więcej, ile męczarni mnie czeka (o ile w ogóle podjadę) :)

~40minut ale czas juz jest poprawiony, w zeszlym roku jakis Czech jechal to 7 minut szybciej, strava podstawila go na wieczor ;)

Najgorszy odcinek to koncowka Przesieki do Drogi Sudeckiej ~100m ok 15% a potem od Drogi Sudeckiej przez szlaban ok 100-150m sztajfy 20% dalej wyplaszczenie i koncowka ok 1km  do 25%

Przynajmniej dla mnie to kluczowe momenty byly ;)

Hej. W Poznaniu na głównym będę o 15:14. Wiec jesli wyjezdzamy o 17 to nie wiem Gustawu, czy bedzie Ci sie chcialo podjechac po mnie dwie godziny wcześniej

jeśli założylibyśmy start o 17:00 przy rondzie w Mosinie, to dobrze byłoby około 16tej już być na Starołęce i spotkać się z Michałem.

Z drugiej strony - nie będziesz siedział na dworcu, ja akurat mieszkam "+/- pomiędzy" dworcem a rondem starołęka zatem możemy posiedzieć u mnie np. na działeczce :) gdyby start miał jednak być o 18tej

Michał - a Ty na jakimś fejsiku jesteś albo coś takiego? przez forum to jakoś kiepski ten kontakt zwłaszcza z komórki

Ze mną przez Facebook'a nie da rady, zbyt mocno stronię od tego serwisu. Głównym źródłem kontaktu jest dla mnie telefon i mail, którego sprawdzam kilkanaście razy dziennie. Na Facebook'u śledzę jedynie temat tego wyjazdu, bo jest tam nieco więcej informacji niż tutaj. 

Dzięki Koledzy-długodystansowcy za kolejny udany wyjazd! Następna niezapomniana przygoda dopisana do konta  :)

Przełęcz Karkonoską bezpośrednio z Poznania można jak najbardziej zdobyć, bez przerywania pedałowania na odcinku Podgórzyn - schr. "Odrodzenie". Łatwo nie jest, ale do wykonania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...