RafalB Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 To jeśli można wiedzieć, skoro przy temacie jesteśmy, ile potrzebowałeś czasu na wjazd? Powiedzmy od Podgórzyna do samego Odrodzenia? Nie będę nawet próbował tym razem tego pobić, chcę wiedzieć mniej więcej, ile męczarni mnie czeka (o ile w ogóle podjadę) ~40minut ale czas juz jest poprawiony, w zeszlym roku jakis Czech jechal to 7 minut szybciej, strava podstawila go na wieczor Najgorszy odcinek to koncowka Przesieki do Drogi Sudeckiej ~100m ok 15% a potem od Drogi Sudeckiej przez szlaban ok 100-150m sztajfy 20% dalej wyplaszczenie i koncowka ok 1km do 25% Przynajmniej dla mnie to kluczowe momenty byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Hej. W Poznaniu na głównym będę o 15:14. Wiec jesli wyjezdzamy o 17 to nie wiem Gustawus, czy bedzie Ci sie chcialo podjechac po mnie dwie godziny wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawus Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Hej. W Poznaniu na głównym będę o 15:14. Wiec jesli wyjezdzamy o 17 to nie wiem Gustawu, czy bedzie Ci sie chcialo podjechac po mnie dwie godziny wcześniej jeśli założylibyśmy start o 17:00 przy rondzie w Mosinie, to dobrze byłoby około 16tej już być na Starołęce i spotkać się z Michałem. Z drugiej strony - nie będziesz siedział na dworcu, ja akurat mieszkam "+/- pomiędzy" dworcem a rondem starołęka zatem możemy posiedzieć u mnie np. na działeczce gdyby start miał jednak być o 18tej Michał - a Ty na jakimś fejsiku jesteś albo coś takiego? przez forum to jakoś kiepski ten kontakt zwłaszcza z komórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ze mną przez Facebook'a nie da rady, zbyt mocno stronię od tego serwisu. Głównym źródłem kontaktu jest dla mnie telefon i mail, którego sprawdzam kilkanaście razy dziennie. Na Facebook'u śledzę jedynie temat tego wyjazdu, bo jest tam nieco więcej informacji niż tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Hej. Jestem juz w drodze. To spotykamy sie na tym rondzie w Mosinie, czy Gustawus podjedziesz po mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawus Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 podjade po Ciebie, odbierz prv, napisałem Ci tam mój numer. Daj znać o której masz być planowo lub najlepiej pisz na omnihide@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalbike Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Dzięki Koledzy-długodystansowcy za kolejny udany wyjazd! Następna niezapomniana przygoda dopisana do konta Przełęcz Karkonoską bezpośrednio z Poznania można jak najbardziej zdobyć, bez przerywania pedałowania na odcinku Podgórzyn - schr. "Odrodzenie". Łatwo nie jest, ale do wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.