sax123123 Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam ! Potrzebuję cichych i wytrzymałych klocków do v brake.Aktualnie już się kończą i już dobrze przytarte piszą niemiłosiernie.Obręcze posiadam aluminiowe.Po przeczytaniu kilku tematów w oko wpadło mi kilka klocków: MERIDA MD003 GREENMTB Author ABS-3CCMerida Hard BrakeACCENT 3-Function Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Authory bierz. Niedawno je zalozylem i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Również polecam Authora. Mają za sobą kilka tys. km. Nie piszczą, dobrze hamują. Moim zdaniem wartę są uwagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sax123123 Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Dzisiaj postaram się je zamówić, bo u mnie w rowerowym nie handlują Author'em. Wyczytałem gdzieś, że MERIDA MD003 GREEN BRAKE to to samo co Author ABS-3CC, tylko wiadomo pod inna firmą.Ktoś może potwierdzić lub coś o tym powiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Wyczytałem gdzieś, że MERIDA MD003 GREEN BRAKE to to samo co Author ABS-3CC, tylko wiadomo pod inna firmą.Ktoś może potwierdzić lub coś o tym powiedzieć ? To prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.