pitreeek Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 mam obecnie korbe która działa z łancuchem do 7 rzędów taka była orginalna korba, czy bedzie z nia działał łancuch do 9 rzedów? czy konieczna jest wymiana korby? i przerzutki przedniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jeżeli zmieniasz napęd na 9 i chcesz zostawić korby i przerzutkę, to może by i działało, ale rewelacji to raczej się nie spodziewaj. Ja zmienił bym i korby i przerzute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitreeek Napisano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 ja tez bym wolal zmienic wszystko, ale moj portfel jakoś tego planu na razie nie widzi dlatego pytam czy takie rozwiazanie jest mozliwe, a jesli ktos odradza to czemu? sa jakies wielkie, powazne przeciwskazania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabo Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A jakie to korby? widziałem takie zebatki na ktore lancuch 9 rzedowy trzeba niemal wciskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitreeek Napisano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 prawdopodobnie to ten model, tak bynajmniej jest w opisie roweru który znalazłem w necie SR XCC100 48/38/28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.