Mod Team mrmorty Napisano 21 Października 2013 Mod Team Napisano 21 Października 2013 to widzę, że pojawiło się kilku przecinaków, bo Kacper dopiero na 7 pozycji.Ktoś się pokusi na krótką relację?
artex232 Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 Krótka relacja hmm... Trudny teren, super podjazdy jak i zjazdy ( jeden gość popływał w jeziorku ), trasa malownicza, było na co popatrzeć. Jedyna rzecz która zbytnio się mi nie podobała to organizacja, numer z pucharami (zabrakło dla dystansu mega) ale reszta jak najbardziej ok
Mod Team mrmorty Napisano 21 Października 2013 Mod Team Napisano 21 Października 2013 Miałem się wybrać, ale pracodawca miał inne plany...Z drugiej strony - pogratulować panie Arturze wyniku - a wydawałoby się, że osoby bawiące się w zjazd(przynajmniej to sugeruje avatar) nie pracują nad żelazną kondycją
artex232 Napisano 22 Października 2013 Napisano 22 Października 2013 Hehe Zjazd (w zasadzie enduro) to moje drugie hobby ogólnie trenuje kolarstwo szosowe + zawody MTB, ale czasami fajnie jest się od tego oderwać złapać świeży oddech w górach, popatrzeć. Ogólnie coś pięknego Są zjazdy i podjazdy i mam chwilę tylko dla siebie. A z wyniku jestem średnio zadowolony, ale dziękuje. Biorę jeszcze antybiotyk i prawie nic nie trenowałem przez 2 tyg, no i popełniłem kilka błędów technicznych, no ale czego tu wymagać. 1 rok ścigania i w zasadzie mocniejszego trenowania. Mam nadzieję że spotkamy się w przyszłym sezonie gdzieś na zawodach.
Mod Team mrmorty Napisano 22 Października 2013 Mod Team Napisano 22 Października 2013 taaa - spotkamy się tylko po to żeby mnie taki młodziak sromotnie objechał...
artex232 Napisano 23 Października 2013 Napisano 23 Października 2013 Oj tam nie trzeba od razu na poważnie wszystkiego brać
Arek76 Napisano 18 Listopada 2013 Autor Napisano 18 Listopada 2013 Jakieś foty są ? Lepiej późno niż wcale http://www.e-lubawa.pl/galeria/3753
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.