Skocz do zawartości

[zawody]IV Jesienny Maraton MTB Po Pojezierzu Brodnickim 20.10.2013

Arek76

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Krótka relacja hmm... :)

Trudny teren, super podjazdy jak i zjazdy ( jeden gość popływał w jeziorku :D ), trasa malownicza, było na co popatrzeć. Jedyna rzecz która zbytnio się mi nie podobała to organizacja, numer z pucharami (zabrakło dla dystansu mega) ale reszta jak najbardziej ok :)

• Mod Team
Napisano

Miałem się wybrać, ale pracodawca miał inne plany...
Z drugiej strony - pogratulować panie Arturze :) wyniku - a wydawałoby się, że osoby bawiące się w zjazd(przynajmniej to sugeruje avatar) nie pracują nad żelazną kondycją ;)

Napisano

Hehe :D Zjazd (w zasadzie enduro) to moje drugie hobby :) ogólnie trenuje kolarstwo szosowe + zawody MTB, ale czasami fajnie jest się od tego oderwać złapać świeży oddech w górach, popatrzeć. Ogólnie coś pięknego :) Są zjazdy i podjazdy i mam chwilę tylko dla siebie. A z wyniku jestem średnio zadowolony, ale dziękuje. Biorę jeszcze antybiotyk i prawie nic nie trenowałem przez 2 tyg, no i popełniłem kilka błędów technicznych, no ale czego tu wymagać. 1 rok ścigania i w zasadzie mocniejszego trenowania. Mam nadzieję że spotkamy się w przyszłym sezonie gdzieś na zawodach.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...