BikoBiko Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 @lyndowss A właśnie, że są sam sobie znalazłem - producent Tiross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jakiś link do nich prześlesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 A proszę bardzo http://allegro.pl/silikonowe-lampki-rowerowe-przod-tyl-ts-651-i3565078241.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aciel Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam,dzień coraz krótszy, więc muszę zakupić jakieś oświetlenie do mojego Unibike Viper. Na tył wybrałem już Mactronic Lampka Rowerowa L-Tl-5 Teraz szukam czegoś do przodu. Chciałbym aby było to coś silikonowego na LEDach. Poruszam się praktycznie tylko po oświetlonym mieście więc takie rozwiązanie będzie dla mnie najbardziej estetyczne i praktyczne. Zależy mi na tym, aby lampka przednia była w kolorze czarnym/siwym.Z góry dziękuję za rady.Cena jaką mogę przeznaczyć to do 30 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.