mario1979 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Niestety, linki nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studenciak12 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Niestety, linki nie działają. to proszę podaj maila na priva, bo chcę usłyszeć opinię kogoś kto się lepiej na tym zna. mi na 2 innych komputerach się otwierają te linki bez problemu, także nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abebabeuskin Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 O to chodzi, ze to linki z twojego maila prawdopodobnie :| Ja jeszcze z pytankiem - za 1200-300 kupię coś lepszego od kandsa1300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominv8 Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 jakbyś szukał z rozmiarze 17 cali to bym ci sprzedał unibike evolution 2011, kupiony w kwietniu 2012 z przebiegiem 500km, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abebabeuskin Napisano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Nie, chodzi o nowy i chyba 21" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zboczony Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 WItam Zamierzam kupic rower MTb do celow treningowych (bede duzo jezdzil ) Bede jezdzil wiekszosc po lesie waga 80 kg wzrost:180cm budzet:700-1300 Zastanawiam sie nad kupnem roweru kross hexagon albo kross level A2 WIec licze na wasza pomoc bo sam nie wiem co kupic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 1) to co pasuje. podejdź gdzieś i się przymierz 2) spiesz się, w marcu ceny pójdą mocno do góry 3) mocno zastanów się nad ratami/kredytem. cykloza szybko łapie, a sensowne maszyny zaczynają się gdzies przy 1700pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 nie no rower na kredyt :0 nie namawiaj do zlego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jeśli złapie go cykloza (a jest duża szansa, kolega sam chce sporo jeździć), to na późniejsze ulepszenia wyda nieporównanie więcej. Jak mnie złapało półtora roku temu i zachciałem w hamulec tarczowy zainwestować, to w sierpniu z części dwa kompletne rowery już wyszły. Kasa, kasą, ale ile czasu i nerwów mnie to kosztowało (1 w nocy przed startem etapówki naprawiałem puchnące heble, które doszły na ostatnią chwilę, bo niemiecki kurier je gdzieś zgubił), to chyba bym wolał 3 lata temu wziąc kredyt na 3 lata i kupić to, co mam teraz I tu rada dla wszystkich, którzy będą szukać roweru na nowy sezon - jeśli podchodzicie powaznie do tematu, szukajcie dużo wyżej niż 1000zł - zaoszczędzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 jesli kupuje sie wszystko nowe i w pierwszym lepszym sklepie to jest do drogi interes, a do lepszego roweru trzeba dojrzec, choc i ja w normalnej jezdzie nie widze wiekszej roznicy w pracy przerzutki uzywanej tourney a xt w "nowym" rowerze, ale tak jak mowisz to jest choroba i kupuje sie rzeczy coraz "lepsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Januszsm Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 co sądzicie o takich rowerach do niewyczynowej jazdy po drogach nieutwardzonych (nie chodzi mi o rozmiar / kolor) ROWER KROSS GRAND RIFTER C2 ALUMINIOWY 26'' WYPRZ! (2978082181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. KROSS HORIZON FLASH PLUS SHIMANO ALTUS (2986370729) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROWERY ALPINA to najlepsze produkty w swojej kategorii - Rower Alpina ECO M10 black/green 2012 transport GRATIS - ALPINA to najlepsze produkty w swojej kategorii Rower górski Giant Revel 4 2012 @ Sklep rowerowy Bikeman - Nowości 2012! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dud010 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam serdecznie, Szukam rowewru na dojazdy do pracy (asfalt,chodniki) a w weekend na wypady do lasu Znalazłem taki rower http://allegro.pl/rower-mtb-dema-casida-shimano-acera-suntour-xct-i2985841384.html Czy będzie odpowiedni? Jestem laikiem w tych sprawach. Wzrost 175cm, waga 95kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 @dud010 Odpuść sobie. Napisali w aukcji że "MODEL CASIDA JEST ROWEREM ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI ROWERÓW MTB." Średnia półka to na pewno nie wolnobieg 21. Kaseta,24 biegi i osprzęt alivio to popatrz za polskim rowerem Kands 1300 na popularnym portalu aukcyjnym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 dzień dobry, Szukam roweru do jazdy po mieście (asfalt, płyta chodnikowa, bruk itp) w przedziale 1000zł. Głównie do codziennego dojeżdżania do pracy (całość ok 10km w dwie strony). Moja waga:100 kg i wzrost: 195 cm. Proszę o pomoc i propozycję. Wszystkim z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Jak do pracy i po mieście to raczej rower crossowy. Tu masz ciekawy polski rower i to nowy: http://allegro.pl/ju...3027810011.html Kilku użytkowników na forum na pewno go chwaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 kupować 21" patrząc na mój wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Tak 21 cali. Sprzedawca jest ok bo kupowałem tam rower żonce i nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Poczytałem trochę i widzę same pozytywne opinie o tym rowerze w kategorii cena/jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 panowie, warto go wziac http://allegro.pl/bulls-rower-gorski-mtb-alu-na-xt-magura-i3042799874.html'>http://allegro.pl/bulls-rower-gorski-mtb-alu-na-xt-magura-i3042799874.html ? pozdrawiam. zabraklo ,,?'' http://allegro.pl/bulls-rower-gorski-mtb-alu-na-xt-magura-i3042799874.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Błąd 404: Strona nie została znaleziona jest problem z tym linkiem Edytowane 19 Lutego 2013 przez darossi2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 http://allegro.pl/bulls-rower-gorski-mtb-alu-na-xt-magura-i3042799874.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartal9 Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 mi link nie działa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switek3 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam serdecznie, to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość Mam 175 cm i 60 kg wagi. Poszukuję roweru w miarę amatorskiego (bez żadnych skoków), ale też nie jakiś "badziew". Chodzi mi o taki rower, który będzie fajnie jeździł po asfalcie w mieście i poza nim, po lesie, ścieżkach, duktach i lekkim górzystym terenie (Jura Krakowsko-Częstochowa). Nie chodzi mi o jakiś wypasiony sprzęt, bo wiem ile musiałbym na niego wydać. Przeczytałem forum, ale chciałbym żebyście pomogli (eksperci) wybrać coś podpasowanego dla mnie. Poszukałem Allegro (choć może kupię coś w sklepie stacjonarnym), żeby się rozejrzeć i mam takie propozycje: SOLIDNE MTB LAZARO EVOLUTION V2 SHIMANO ACERA M (3030112865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. SOLIDNE MTB ROWER ROMET RAMBLER 5 ACERA WYPRZEDAŻ (3023500240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. JUŻ JEST--------> LAZARO SENATORE V4 NA ALIVIO (3042640529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROWER MTB 26 KANDS 1300 Alivio Wyprzedaż m 2012!! (3044339496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no chyba, że polecicie coś z bardziej znanych firm - Author (mój tata ma i mnie namawia) lub Kellys? Pozdrawiam i dzięki za wszelką pomoc. Jak coś napisałem za mało, to pytajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 tak pobierznie patrzac najlepiej wyglada lazaro senatore, author lub kellys tej klasy bedzie kosztowal okolo 1500 zł jak chcesz doplacic za marke to mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
switek3 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Tylko chyba lepsze byłyby koła 26" a nie 28", prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi