Neon49 Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca Dołożyłem trochę pieniędzy i kupiłem rower MTB Lapierre Edge 2.7 z kołami 27,5 cala za 1499 zł. Jestem z niego bardzo zadowolony, Cytuj
KrzysiekNN Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca @Pablo59 a co sądzisz o tych rowerach, które wymienili koledzy po tobie? Bo kurcze ten twój z tego co widzę 1700 aktualnie kosztuje, a widzę ten madani co tam podał jeden użytkownik, 1499. Dodatkowo mam pytanie o stronę z której rower zamówić, polecacie jakąś? Może są jakieś z ratami 0%? Cytuj
Pablo59 Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca (edytowane) Grupa tourney od shimano jest najniższą z ich grup - co tu komentować .... Brałbym na twoim miejscu rometa 4m lite gdzie się go uda znaleźć najtaniej ... 18" powinna być ok. https://allegro.pl/oferta/rower-romet-orkan-4-m-lite-czarno-czerwony-18-m-14098600110 tu za 1620 Edytowane 16 Marca przez Pablo59 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi