WhiteMamba Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 No ja go wczoraj kupiłem i po paru km jazdy jest spoko. Ale na razie nic więcej nie mogę powiedzieć oprócz tego że za taką cene to raczej warto. Śmiga ładne? Rozważam zakup tego roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m3ddz Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 bierz. bialego. bierz. pozdrawiam. no fakt biały ladnie sie prezetuje, ale to nie jest priorytet. A jak z jakością tych rowerów? Czy koś miał z nimi do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Śmiga ładne? Rozważam zakup tego roweru. No śmiga,jeżdziłem we wczorajszą śnieżyce i wszystko było dobrze ale tak jak wspomniałem,zrobiłem tylko z 10 km. ale polecam. Mam czarny model,dla mnie najładniejszy,tylko te białe siodeło łatwo się brudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m3ddz Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 (edytowane) a co myślicie o tych dwuch modelach? Kross Hexagon V2 - WIOSENNE PORZĄDKI z 999 (3136678182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. http://www.szumgum.com/rower-gorski-kross-hexagon-x1.html Edytowane 31 Marca 2013 przez m3ddz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 od ponad 2 lat jezdrze na kandsie maestro. glownie po dziurawym Wrocławiu. rower dobrze sie spisuje. kandsa i lazaro robi transrower. podejrzewam, ze jakosc lazaro jest taka sama jak kandsa. w sumie to sa dobre rowery w przystepnej cenie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowybike2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 witam..chce kupic rower mtb 29...w zwiazku z tym ze troszke sie naczytalem o tym ze wieksze kola lepeij "zbieraja" wszelkie drgania co przy moim wymeczonym kregoslupie jest bardzo istotne..ale chcialbym tez aby sprzet za szybko sie nie rozpadli wiec koniecznie z kaseta a nie z wolnobiegiem..i takie polaczenie nie jest trudne do znalezienia...niestety mam jeszcze jadna zachcianke...chce tez czasem pojezdzic szybciej i dlatego chce korbe 48/36/26... moje pytanie do bardziej doswiadczonych rowerzystow...czy jesli kupie przykladowo Romet Rambler 29ER i gdy zechce w nim wymienic korbe wlasnie na wieksza czyli 48/36/26 to bede mogl tak zrobic i dokupic tylko dluzszy lamcuch czy jest to nie mozliwe? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 http://www.go-sport.pl/go-sport/kampanie/czas_na_rower/index.html#/5/zoomed Panowie co sądzicie o GO SPORT CROSSROAD 5? Dzwoniłem dzisiaj w sprawie lazaro senatore V4 ale już są niedostepne Czy rower GO SPORT jest podobny sprzętowo, czy polecacie jego zakup? Może lepiej poszukac lazaro? Dodam że mam 100kg i 2m. Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Piszcie prosto do trans rower. Wsadzą co zechcecie, i może cenę stargujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 trans rower nie prowadzi sprzedazy wysyłkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Chcesz się kłócić ze mną? Prowadzą, i włożą co zechcesz. Wysyłka z przedpłatą lub za pobraniem(koszt wysyłki wcześniej trzeba opłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekjoe Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A co myślicie o tym? Taka propozycja pojawiła się w jednym z postów niżej. Opłaca się w niego inwestować, czy lepiej wziąć jakąś używkę? LAZARO EVOLUTION V3 FULL ALIVIO AMOR Z BLOKADĄ___M (3132946922) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy ta oferta faktycznie jest taka atrakcyjna? zastanawiam się nad zakupem tego sprzętu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 kłócić się nie mam potrzeby. Po prostu przeczytałem na ich stronie, że nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 pod koniec zeszlego roku pytalem sie ich czy energy 1300 na xcr moga mi sprzedac. wyrazili zgode. mowie o transrowerze. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 http://www.go-sport.pl/go-sport/kampanie/czas_na_rower/index.html#/5/zoomed a co myślicie o tym rowerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 cześć, mam problem ze znalezieniem roweru z ramą 23". Byłem zdecydowany na lazaro,ale widzę tylko maksymalnie na ramie 21".Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) przy takim rozmiarze to i waga zapewne słuszna- warto by było brać coś z pancernymi kołami Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez 99tomcat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Przy takiej ramie rower 26" wygląda zabawnie albo żałośnie(niepotrzebne skreślić) Jedyna nadzieja w 29" ;P Myślałem o modelu SENATORE V4 na kołach 28" http://allegro.pl/juz-jest-lazaro-senatore-v4-na-alivio-i3027810011.html lecz maksymalnie rama 21" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jakiej wadze będzie poddawany ten rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Czyli potrzebuję rower z ramą 23" (trek/cross) z kołami 28". Proszę o propozycję. Jakiej wadze będzie poddawany ten rower? 195 cm i 105 kg Jakiej wadze będzie poddawany ten rower? 195 cm i 105 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Chcesz się kłócić ze mną? Prowadzą, i włożą co zechcesz. Wysyłka z przedpłatą lub za pobraniem(koszt wysyłki wcześniej trzeba opłacić. transrower nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej , taką odpowiedź dostałem dzwoniąc do transrower. Więc teraz mam podstawę żeby się kłócić Lazaro nie dostanę także w rozmiarze 23'' Polecicie coś? Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez darossi2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Pisałem maile do nich i mam potwierdzenie na to co mówię. Tak czy inaczej ja dostałem odpowiedź pozytywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 ja tez. co prawda bylo to pod koniec zeszlego roku ale byli sklonni dokonac modyfikacji w rowerze i wyslac mi go bezposrednio. za energy 1300 na xcr chcieli 1300 plus koszt wysylki. ciekawa zbierzność : kands 1300 za 1300 pln . a tak zupelnie o czym innym, modernizuje maestro. zamowilem mu nowa kierownice, amora(prawie), mostek ( kiera to amoeba borla 7-setka, mostek zoom dts d-365), . i hamulec na tyl, avid sd7 padl, a wlasciwie to bolec, ktory mocuje sie do widelek( tam gdzie sa takie 3 otwory) wylamal sie z ramienia hamulca. ciekawe czy mozna byloby to reklamowac.. choc jest to retoryczne pytanie, prawie na pewno rachunek wyrzucilem. ok, na miejsce padnietego hamulca wyladuje tektro carbon mt-50. i amora chce tez wymienic. na rst blaze 29 T. budzetowy ale ma trafic do roweru na miasto w miejsce suntoura nex 4000. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 transrower nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej , taką odpowiedź dostałem dzwoniąc do transrower. Więc teraz mam podstawę żeby się kłócić Lazaro nie dostanę także w rozmiarze 23'' Polecicie coś? Bez przesady - 23cale ? 21 do Twoich wymiarów wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darossi2005 Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Bez przesady - 23cale ? 21 do Twoich wymiarów wystarczy. sam już nie wiem, wg tabelek I obliczeń górski wychodzi 21" a cross 23" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja mam 193cm i spokojnie daje radę 21" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi