Szucio Napisano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witajcie, Kto byłby chętny na wycieczkę do Radomia na pokazy Air Show? W sobotę, bo pewnie mniej ludzi wtedy będzie. Trasa: do Warki szlakiem Greenways (można znaleźć w Google Maps), a dalej przez Stromiec, Jedlińsk i Bartodzieje. Oczywiście jestem otwarty na uwagi i propozycje, gdyż kompletnie nie znam tutejszych okolic. Wychodzi trochę ponad 100 km. Powrót pociągiem Kolei Mazowieckich, odjazd o 20:12. Ewentualnie wcześniejszym lub późniejszym. Pokazy będę oglądał zza płotu, bo z rowerem nie wpuszczą. Później objazd centrum Radomia (jakieś atrakcje, poszukiwania chytrej baby itp). Aha, zapomniałem o najważniejszym: start pewnie jakoś o siódmej rano z centrum (pewnie koło ósmej na Kabatach), a tempo umiarkowane bez zamulania. Kto jest chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 W prawdzie nie jestem chętny na jutro, ale do Warki polecam taką drogę: http://goo.gl/maps/hULaA potem przez Boską (W)Olę, Stromiec, Bartodzieje, ale nie przez Jedlińsk tylko leśną drogą. Kilka razy jeździłem do Radomia z Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szucio Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 W prawdzie nie jestem chętny na jutro, ale do Warki polecam taką drogę: http://goo.gl/maps/hULaA potem przez Boską (W)Olę, Stromiec, Bartodzieje, ale nie przez Jedlińsk tylko leśną drogą. Kilka razy jeździłem do Radomia z Warszawy. Dzięki za wskazówki. Ostatecznie trasa przebiegała przez następujące miejscowości: Kierszek -> Nowe Wiebrzno -> Czarnów -> Pilawa -> Dobiesz -> Sierzchów -> Sułkowice -> Chynów -> Warka -> Boska Wola -> Stromiec -> Marianki -> Bierwce -> Bartodzieje -> Jastrzębia -> Radom Trasa całkiem przyjemna. Przebiega przez drogi o małym natężeniu ruchu. Jest godna polecenia. W Warce równolegle z początkiem DDR - zakaz jazdy rowerem po ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.