Skocz do zawartości

Warszawa -> Radom. Wypad na Air Show 2013 w sobotę.

Szucio

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Kto byłby chętny na wycieczkę do Radomia na pokazy Air Show? W sobotę, bo pewnie mniej ludzi wtedy będzie.

Trasa: do Warki szlakiem Greenways (można znaleźć w Google Maps), a dalej przez Stromiec, Jedlińsk i Bartodzieje. Oczywiście jestem otwarty na uwagi i propozycje, gdyż kompletnie nie znam tutejszych okolic. Wychodzi trochę ponad 100 km.

Powrót pociągiem Kolei Mazowieckich, odjazd o 20:12. Ewentualnie wcześniejszym lub późniejszym.

Pokazy będę oglądał zza płotu, bo z rowerem nie wpuszczą. Później objazd centrum Radomia (jakieś atrakcje, poszukiwania chytrej baby itp).

Aha, zapomniałem o najważniejszym: start pewnie jakoś o siódmej rano z centrum (pewnie koło ósmej na Kabatach), a tempo umiarkowane bez zamulania.

Kto jest chętny?

W prawdzie nie jestem chętny na jutro, ale do Warki polecam taką drogę: http://goo.gl/maps/hULaA potem przez Boską (W)Olę, Stromiec, Bartodzieje, ale nie przez Jedlińsk tylko leśną drogą.

Kilka razy jeździłem do Radomia z Warszawy.

Dzięki za wskazówki. Ostatecznie trasa przebiegała przez następujące miejscowości:

Kierszek -> Nowe Wiebrzno -> Czarnów -> Pilawa -> Dobiesz -> Sierzchów -> Sułkowice -> Chynów -> Warka -> Boska Wola -> Stromiec -> Marianki -> Bierwce -> Bartodzieje -> Jastrzębia -> Radom

Trasa całkiem przyjemna. Przebiega przez drogi o małym natężeniu ruchu. Jest godna polecenia. W Warce równolegle z początkiem DDR - zakaz jazdy rowerem po ulicy :)

post-123906-0-89007200-1377630188_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...