Bekaman Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam. Mam problem z dostosowaniem rozmiaru tarczy do Wheelera 3900 pro (rok 2005). Chcę zamontować tarczę 180mm na tyle ale nie wiem czy nie będzie problemu z obcieraniem o górną rurę tylnego trójkąta (rura w kształcie litery "S"). Ale z drugiej strony chcę, żeby tarcza była na tyle duża, aby dawała rade w ramie do enduro, którą planuje zakupić za jakiś czas. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witamy. Na początek przeczytaj ZASADY PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Mysle, że jak rama jest przystosowana pod tarczówke, to niepowinno byc z tym problemu. Wytnij sobie kółko z kartonu o średnicy 180mm, przyłóz do piasty i zobacz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.