FlyFix Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Cześć nazywam się Klaudiusz, mam 21 lat,jestem studentem pochodze z Sosnowca a obecnie praktykuje w Warszawie.Poszukuje towarzysza lub towarszyszki na 2 dniowy wypad na mazury 24 -25 sierpnia lub inny weekend. Dojazd pociągiem lub autem jeśli ktoś ma do dyspozycji. Nocleg na kwaterze lub w namiocie jeśli ktoś posiada i weźmie.Planowany dzienny dystans to 100-180km - to do ustalenia.Trasa jeszcze nieznana. Jeśli w pogodzie będa zapowiadali deszcze to wypad lepiej przełożyć. Wiek partnera nie ma znaczenia. Jeśli ktoś musi dotrzeć z dalsza mogę przenocować w Wawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Raczej szosa czy las? Jestem z warszawy, ten weekend chyba nie dam rady ale może następny. Muszę zweryfikować plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja jadę rowerem górskim także to bez znaczenia. Co do następnego weekendu nie jestem pewien czy dam rade. Ten na 100% mogę. Więc dopiero w następnym tygodniu potwierdzić Ci mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.