Skocz do zawartości

[Rower] Dobór roweru na 195cm wzrostu

Adi29er

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Chciałbym prosić o radę co do doboru roweru na 195cm wzrostu noga 93cm waga także 93kg. Mam do dyspozycji 2800zł max. Interesuje mnie rower 29er jeżdżę sporo po różnych lasach krzywych drogach dziurach itd :) W Szczecinie jest A-gang Gangsta 7.29 w rozmiarze 21" za 3330zł nie wiem czy to dobra cena i czy rower jak dla mnie będzie odpowiedni. Myślałem też nad tańszym NorthTec'iem Cayon Deore SLX 29" ale nigdzie nie ma ramy pod mój wzrost. Moglibyście się wypowiedzieć na ten temat? Byłbym wdzięczny za jakieś podpowiedzi/ linki/ rady  :) Pozdrawiam

Napisano

Ten A-Gang to jedna z ciekawszych propozycji na rynku w tym przedziale cenowym, rozmiar ramy 21 powinien być ok (sam mam tyle samo wzrostu ale dłuższą nogę i używam 21 cali) pozostaje tylko kwestia czy będzie CI odpowiadać geometria  A-ganga.

Napisano

Ten A-Gang to jedna z ciekawszych propozycji na rynku w tym przedziale cenowym

Właśnie... mam budżet do 2700 a pan w internecie mówi że za 3300 mi może sprzedać i już niżej się nie da niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...