Skocz do zawartości

[koszyk+bidon] zestaw albo sam koszyk

joker1309

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam pytanie, chcę kupić koszyk na bidon albo zestaw koszyk+bidon. Cena Max za komplet to 55zł. ale najpierw mam pytania:

1. Czy opłaca się kupować wogóle bidon ? Czy nie lepiej sam koszyk i wziąć jakąś butelke którą będzie można wymienić, itp. ? Czy bidon nie będzie śmierdział plastikiem, a pózniej czymś innym ?

2. Czy jeżeli odpowiedź na 1. pytanie jest "Tak" to czy opłaca się kupować bidon bez osłonki z przodu ? Czy jeżeli nie będzie tej osłonki to nie będziemy mieli cały czas zakurzonego/brudnego ustnika ?

3.Czy jeżeli odpowiedź na 1. i 2. pytanie to "Tak" czy taki zestaw jest dobry : http://www.decathlon.pl/zestaw-custom-race-id_8178652.html nie śmierdzi, jest wytrzymały, nie pęka, łatwo się pije ?

Z góry dziękuję za pomoc : )

Napisano

jeżeli możesz sie zatrzymać w trasie albo masz taki kawałek gdzie mozesz jechac spokojnie to mozesz butelke.

Ja używałem psoro Butelek po wodzie 0.75 żywiec zdrój. w swoim koszyczku kross.

Dobre też byly butelki 0.75 po oshee.

Bo koszyczki byly pod bidon 0.75

Więc szukaj butelek pod dany koszyk,jak 500ml bidon to butelka 500ml...

Napisano

Zdecydowanie kosz z pierwszego posta lepszy. Moim zdaniem amelinium przegrywa z plastikiem, jest kruche, paskudnie brudzi bidon i słabo się dopasowuje do bidonu/butelki. Dobre i tanie kosze produkuje firma zefal oraz specialized ale tu już drożej, ogólnie kilku chłopaków z klubu jeździ z zefalem i polecają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...