olo21 Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam, Jakie koło i piastę kupić ? W tej chwili miałem obręcz REMAREX i oponę 26" x1.9? Dzisiaj moja stara obręcz odmówiła już posłuszeństwa a piasta ledwo zipie:( Chiałbym aby koło było do ok.60zł no i piasta żeby też była za ok. 50zł. NIe wiem czy to ważne, ale żeby to wszystko pasowało do mojej starej opony od górala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verb Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 a szprychy? podaj długość starych może sie coś dobierze. Moim zdaniem lepiej wyjdzie kupić również nowe szprychy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo21 Napisano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 może nieprecyzyjnie sformułowałem: szukam koła(całego z piastą) do powiedzmy 70zł. Sorki za złe nazwanie tematu, ale nie dało się go zmienić. może takie: Koło 26" MTB REMERX ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.