Skocz do zawartości

Wyjazd środa-czwartek 21-22

marcin0011

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam kogoś, albo większej ekipy, z samochodem lub bez (wtedy wsiadamy w jakiegoś busa) żeby pojechać na 1-2 dni poza kraków pojeździć.

w terenie do 80km, na płaskim z 120.

rower (niejako oddaje trochę styl jazdy :) ):
https://plus.google.com/u/0/photos?pid=5913001390150230850&oid=108476935803545649753

795 854 288. Dziś i jutro nie zawsze mogę odebrać, pracuję od 12.00 do 24.00 więc nawet na temat nie zajrzę, oddzwonię/odpiszę na sms.

Jak co to namiot jest :)

Byle nie dużo asfaltu i kamieni wielkości telewizorów :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

chciałbym pojechać w tym roku chociaż na 1 dzień w gorce, z krakowa całkiem spoko dojazd, tak jak napisałem, z komputera korzystam rzadko, tak że dużo lepszym rozwiązaniem jest telefon, rowerek stricte pod XC, z ogumienia nie mam nic cięższego niż racing ralphywięc deszczowe dni odpadają :) no i dorwałem drugą pracę, więc ciężko będzie wysupłać nawet jeden dzień wolnego na takiego "tripa".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.