feniks Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam, To moj pierwszy poscik, wiec witam wszystkich Mam pytanko....Mianowicie chcialbym kupic luzne spodenki materialowe ze specjalnej przeciwdeszczowej tkaniny z wyjmowalna wkladka antybakteryjna. Nigdy nie lubialem jezdzic w samym "pampersie". Szukam od jakiegos czasu jakis konkretnych spodenek. Niestety w niektorych sklepach maja po sztuce, gora dwie i w dodatku niezbyt ciekawe. Interesuja mnie takie prawie do kolan. Wiem, ze cena jest dosc spora, bo zwyczajne krotkie widzialem za 150 zl. Nie znacie moze jakis dobrych sklepow gdzie mozna nabyc cos takiego? Rowniez interesuje mnie dosc spory rozmiar min. xxl, a najlepiej wiekszych. Z gory dzieki za pomoc. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Poszukaj był tematy o takich spodenkach a szukac można samemu po necie bo spodenki takie są mało popularne z racji ceny............ http://forumrowerowe.jgc.pl/spodnie-Luzne-...sem-t11769.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feniks Napisano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Wiem, że temat był w sumie było ich parę, ale nic ciekawego tam nie znalazłem niestety. Spodenki są okropnie drogie, więc może lepiej zainwestowacw coś z Alpinusa lub Campusa? Wiem, że Capmus zajmuje się również odzieżą rowerową, jednak spodenek nigdy nie widziałem w sklepach. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Campus zajmuje sie odzieżą rowerową i sa to takie spodenki http://www.campus.com.pl/index.php/125/19651/32707 co do campusa ogólnie sklepy z ich sieci nie sprowadzają rowerowych ciuhców bo nikt ich nie kupuje tak przynajmniej jest w katowicach, wszystko na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feniks Napisano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Może być równie dobrze inna opcja....Zwykłe spodenki plus papmers pod spodem. Czytałem wcześniej tematy i wiem, że podobno bojówki w tym przypadku całkiem dobrze się sprawdzają, jednak wolałbym odzież z jakąś membraną przeciwdeszczową. Tyłek mam dość spory także problem nawet ze zwykłymi spodenkami, krótkimi jest duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Membrana na ciepłe dni??? daj sobie spokój musiałby być chyba goretex Ja mam zwykłe bojówki i podspód same spodenki z pamperem i jest oki. Chociaz wolałbym luźne spodenki z wkładką bo mniej zakładania/rozbierania....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feniks Napisano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ja dzisiaj widzialem na stronce www.berkner.pl calkiem fajne luzne spodenki ANDY7100. Z tego co sie dowiedzialem kosztuja 190 zl, wiec cena nie jest taka zla jak na dlugie spodnie z mozliwoscia odpinania. Zastanawiam sie tylko czy ktos z was korzystal z tej marki? Jesli tak to prosilbym o jakies opinie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jesli chodzi o sama firme Berkner to mam jej koszulke, dobrze wykonana, z dobrych materialow. Duzo wiecej na temat nie napisze. Z tych , ktorych znam co maja produkty tej firmy raczej sobie je chwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feniks Napisano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Dzisiaj objechalem wszystkie sklepy w miescie i ani spodenek luznych, ani koszulki nie znalazlem na siebie. Przymierzalem koszulke XXXL i o dziwo byla na mnie za ciasna. Dziwne, bo zawsze mieszcze sie w takim rozmiarze, a tu wychodzi na to, ze potrzeba 4XL...Spodenek nie bylo za wiele, a wszystkie jakie przymierzalem byly niestety za male. Najgorsze jest to, ze przez net zamawiajac nie ma mozliwosci przymiarki, wiec jak na razie problem nadal mam spory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tk111 Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Kupując w internetowym sklepie masz konsumenckie prawo do zwrotu towaru bez podawania przyczyn w ciągu 10 lub 14 dni od otrzymania produktu. Sam kupowałem bieliznę damską przez net i okazała sie za mała Z wymianą nie było problemu. Ze zwrotami też nikt nie robi bo takie jest prawo. Należy jednak zwrócić uwage żeby nie uszkodzić niczego bo w sklepach sprawdzają nawet zapach. Nie należy także urywać metek. Jedynym minusem tego sposobu (tzn. kupowanie i ewentualny zwrot) jest ponoszenie kosztów przesyłki które wahają się przy przesyłce Pocztą Polską od 6.5 do 8 PLN w jedną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Obecnie chce qupić cos takiego: KLIKEN.MACHEN - aukcja Allegro ewentualnie cos takiego: KLINEN.MACHEN - Bokserki Corso z uwagi na to że mam sporo różnych spodni /spodenek ... Myśle że 3 pary na sam początek wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Campus zajmuje sie odzieżą rowerową i sa to takie spodenki http://www.campus.com.pl/index.php/125/19651/32707 co do campusa ogólnie sklepy z ich sieci nie sprowadzają rowerowych ciuhców bo nikt ich nie kupuje tak przynajmniej jest w katowicach, wszystko na zamówienie Mam takie spodenki bez wkładki. Strasznie w nich pocę - 0 przewiewności. Ubrane 2-3 razy śmierdzą niemiłosiernie. Jedynie schną bardzo szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ostatnio w centrum handlowym AKS w Chorzowie przyuważyłem nowy sklep z ubraniami sportowymi, trekkingowymi, o dziwo mają też tam rowery Merida :rolleyes2: i troche ciuchów na rowery i kaski. Wisiało tam kilka sztuk takich właśnie duzych, szerokich, czarnych z pampersem spodenek- firmy chyba Hannah albo Berkner (nie pamiętam dokładnie...) w cenie nader atrakcyjnej bo chyba coś koło 120-130 pln o ile dobrze pamiętam... były też fajne buty Sixsixone za mniej niż 2 stówy. Sklep nazywa sie radioactive czy jakoś tak... gratis dostałem koszulke i zgrzewke wody mineralnej tak więc jak jestes ze Śląska to może tam poszukaj- ale nie wiem skąd jesteś bo Ci sie profilu nie chciało uzupełnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 czy cos ostatnio na rynku sie pojawiło? jakieś nowe super modele luznych z wkładka?? bo ogólnie to nędza widze jak kiedys jest ... nie kazdy lubi 'obciskłe' ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 w sumie to też szukam czegoś w podobie i zastanawiam sie nad oferta decathlona, mają w sumie niedrogie rzeczy, ale jest mały wybór i dostępność ograniczonahttp://www.decathlon.com.pl/PL/Product_arb...gear/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 w sumie to też szukam czegoś w podobie i zastanawiam sie nad oferta decathlona, mają w sumie niedrogie rzeczy, ale jest mały wybór i dostępność ograniczonahttp://www.decathlon.com.pl/PL/Product_arb...gear/index.html To moze cos takiego: http://www.allegro.pl/item192347403_nowe_s...ka_rozm_32.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 widziałem kiedys coś z decathlona ... musze do nich jechać chyba, może coś będzie co do tych foxów -> mogly by byc tansze i moglby mieć normalna rozmiarówke trzeba sie pomierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Właśnie, Decathlon sprzedaje takie spodenki, kupiłem sobie i w sumie jestem zadowolony, pampers przyjemny i łatwo się wypina, szkoda że są tylko dwie kieszenie w tym jedną zapinana ale czego oczekiwać za 50 złotych, ja chce kupić drugą parę żeby mieć na zmianę. Jak na tą cenę są to bardzo fajne gacie i polecam. PS. Jest jeszcze jeden model za bańke, wygląda atrakcyjnie, ma troche dłuższe nogawki, nie wiem jak z użytkowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Właśnie, Decathlon sprzedaje takie spodenki, kupiłem sobie i w sumie jestem zadowolony, pampers przyjemny i łatwo się wypina, szkoda że są tylko dwie kieszenie w tym jedną zapinana ale czego oczekiwać za 50 złotych, ja chce kupić drugą parę żeby mieć na zmianę. Jak na tą cenę są to bardzo fajne gacie i polecam... Problem w tym, że na stornie mają troche złe opisy - jak byłem w sklepie to z wypinaną wkładką były tylko takie krótsze czarne/granatowe/grafitowe (zalezy w jakim świetle) za 49 ZEN - ale mam je juz od zeszłego roku. (może mówimy o tych samych) Natomiast takie fajne ciut dłuższe (za ~100 ZEN) w odcieniach szarości mają wszytą wkładkę na stałe chyba, że ja jestm jakiś inny i nie mogłem odszukac tych gumek do wypinania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.