Skocz do zawartości

[licznik] licznik z groupona, wireless, sunding - opinie

rowerowa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ktoś sprowadził kontener chińszczyzny, nie idzie, więc próbuje upłynnić na gruponie... Ja bym odpuścił. Szkoda pieniędzy na wireless niewiadomego pochodzenia (tzn pochodzenie wiadome Shenzhen, Chiny), nawet jeżeli jest to tylko 40 PLN.

Napisano

Nie opłaca się, kup sigmę i ciesz się bezproblemową obsługą.

Tanie liczniki bezprzewodowe po prostu łapią zakłócenia. Jeden z tych, które testowałem leżąc w podstawce obok komputera jechal cały czas z prędkością 7 km/h:)

Napisano

Ja mam identyczny kupiony na miniinthebox.com. Nie wiem jak wychodzi porownanie cenowe w polsce, ale mi sie oplacalo. Licznik w miare spoko. Zadnych zaklucen nie mialem. Spirala od antetny sie tlucze w srodku podczas jazdy. Licznik nie przeklamuje, nie mialem tez problemow z lacznoscia. Wkonanie troche bardziewne. Po myciu roweru pojawila sie para pod szybka. Mocowanie do kierownicy za pomoca opasek zaciskowych. Mocowanie jest jak by 3 czesciowe tzn. jedna czesc przypinasz do kierownicy, w to wsuwasz mocowanie licznika i dopiero w to licznik. Skutkiem tego jest ze kilka razy jak sie oparlem o kierownice, to licznik wyskoczyl. Podczas jazdy nigdy mi sie to nie zdazylo, mimo kilku ostrych zjazdow. Moc funkcji nie porywa, ale w sumie jest ok. Czujnik na golen wydaje mi sie troche duzy, on rowniez jest mocowany na opaski (te polecam wymienic na solidniejsze niz z zestawu). Magnes na szpryche troche dziwnie mocowany, ale dziala i jeszcze nie zgubilem. Jesli cena jest atrakcyjna to kup. Jak dla mnie jest wystarczajacy. Jak trzeba to moge podeslac zdjecia.

Napisano

Poczekajcie aż go wrzucą do Lidla z nalepką Crivit, wtedy polecą "Och-y" i "Ach-y" smiley_img.gif

Licznik z lidla kupiłem w lipcu za 29zł i przejechałem ok 1000km. Na razie działa bardzo dobrze. Wykonanie nie odbiega od Sigm, które miałem wcześniej. Z mojej strony na razie ochy i achy, biorąc pod uwagę cenę, to że wszystko ma i działa bez zarzutu :) A tego z tematu nie kupiłbym. W końcu to nie lidl tylko chińszczyzna jakaś :)

Napisano

Kolego - to był sarkastyczny żart, ale pewnie nie zauważyłeś emoty na końcu wypowiedzi wink.gif

A jeśli wydaje Ci się, że Lidlowy licznik to nie chińszczyzna, to... bezradny.gif

Napisano

Kolego - to był sarkastyczny żart, ale pewnie nie zauważyłeś emoty na końcu wypowiedzi wink.gif

A jeśli wydaje Ci się, że Lidlowy licznik to nie chińszczyzna, to... bezradny.gif

Pojąłem żart, choć emot się nie wyświetlił :)  Oczywiscie wiem, ze lidl to chinszczyzna (mało co nią nie jest) ale taka w miarę sprawdzona, uznałem więc, że podsunę alternatywę do licznika z groupona. Moja wypowiedź odnośnie lidla i chińszczyzny była ironiczna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...