lixu Napisano 18 Sierpnia 2013 Napisano 18 Sierpnia 2013 20 lat 182cm 68 kg .korby [Hussefelt - Truvativ] mi sie zepsóły mianowicie raz że leciutko zachacza zebatka o rame (kreci sie wężykiem) to odkreca się . A może to wina suportu???Co byście kupili? na korby mam max 280 zł ofc pod wolnobiegiemJaki do tego jaki łańcuch? max 80 złMam też coś z piastą. Jak odkreciłem koło wyjąłem uścisk i poruszałem to lata lekko ten środek, przez co są luzy na kole. piasta to shimano deore lxNa piaste mam max 180zł ofc pod wolnobiegiemSpecyfikacja techniczna:Rozmiar ramy - 13"(S)Rama - Octane one void 2.0 greenWidelec: Marzocchi Dirt Jam Pro / skok 100 mmStery - nie pamietamKorba - Truvativ HussefeltPedały - Kona Jacksh*tKierownica - Truvativ Hussefelt OS RiserMostek - TruVativ Hussefelt OSOpony - Tioga Blue Dragon 26 x 2.3 przód/2.1 tyłSztyca - Octane one pivotal 2011Siodło - KonaObręcz przód - Alex DM-24Obręcz tył - czasowo jakieś Trilogy northtec [normalnie było to alexrims dm24 kenda kiniption 26x2.3 shimano deore lx (to z luzami)]Ogólnie od jakich części byście zaczeli zmiane? Myślałem czy by nie robić tego pod koła 24 [bo zbudowali skate park] ale slyszałem że to lipa na tej ramceMyślałem też nad zmianą przedniej obręczy i opony bo podobno wpływa to na manuala (więc co by było dobre?)
Mod Team Puklus Napisano 18 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 18 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.