kitof26 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Cześć ! używam smarów shimano ale strasznie denerwuje mnie że po nasmarowaniu i wytarciu i przejechaniu z 20km łańcuch robi się czarny co bardzo mi się nie podoba bo potem przyciąga pełno piasku odbijającego z opony nie wiem jak ze smarami finish line bo używałem tylko shimano więc o to moje pytanie jakie polecacie inne smary lepsze , cena nie gra roli pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Póki co kilkadziesiąt kilometrów zrobiłem na nim, ale ProGold Extreme sprawuje się całkiem nieźle pod tym kątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 http://www.forumrowerowe.org/topic/32488-smarowanie-zalety-i-wady-olej%C3%B3w-do-%C5%82a%C5%84cucha/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.