Greg00 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam Przymierzam się do zbudowania roweru na zimę, obecny mam na tyle dopieszczony że nie chciał bym nim latać w zimie Jako że mam dwa komplety kół jedne chciałbym przeznaczyć na ten cele, jedyne co to przednia oś to qr15 i nie chciał bym jej zmieniać Stąd poszukuje taniego amortyzatora najlepiej do 600zł - nowy - 1 1/8 - qr15 - pod hamulce tarczowe - skok 100mm - kolor najchętniej biały lub czarny - blokada skoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Nowy amortyzator, pod koła 29", ze sztywną osią 15mm i za cenę 600zł.Poniżej 900zł jest problem aby znaleźć coś sensownego a Ty podniosłeś poprzeczkę zdecydowanie za wysoko.Jeżeli taki amorek się tutaj pojawi, to uważaj bo mogę sprzątnąc go przed Tobą .p.s. jest to nierealne no chyba, że zgubiłeś cyfrę przed "600". Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez afly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 miałem/mam nadzieje że ktoś słyszał o jakimś amortyzatorze w stylu RST czy SUNTOUR z tym że pod sztywną ośkę Jak nic nie znajdę będę musiał - poszukać redukcji do piasty pod standardowy zacisk - przepleść przednie koło - kupić nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Jako, że to opcja na zimę, nie lepiej kupić na allegro używane przednie koło i sztywny widelec pod 29"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi