Skocz do zawartości

[Sklep] Sklepy rowerowe w Warszawie.

User6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jakie znacie dobre sklepy rowerowe w Warszawie? Większość tematów w tym dziale jest poświęcona sklepom internetowym, ja wolałbym "fizyczny" sklep, do którego mogę, wejść, obejrzeć rower, i przywieźć go w razie konieczności naprawy. Z tego co wiem, to w Warszawie oprócz Go Sportu i Decathlona jest tylko T-bike. Na rower mam do wydania max. 800zł,a w dużych sklepach sportowych jest dość skromny wybór w tej cenie :/

Pozdrawiam i proszę o pomoc :)

Wystarczy podpytac wujka google'a i bedziesz mial odpowiedz, ale jesli chodzi o wybor nowych rowerow z tym budzetem to moze byc ciezko. Nawet biorac pod uwage rowery z zeszlych sezonow to nie poprzebierasz w ofertach. Radzilbym uzywke z allegro, albo dorzucic nieco do pieca :)

Dzięki za odpowiedź, w google można znaleźć sporo sklepów, fakt, ale ja raczej pytałem o takie do których macie zaufanie, polecacie je itp. ;) A używki nie chcę brać bo na rowerach się nie znam, nie chcę kupić bubla.

Pozdrawiam.

Dzięki za odpowiedź, w google można znaleźć sporo sklepów, fakt, ale ja raczej pytałem o takie do których macie zaufanie, polecacie je itp. ;) A używki nie chcę brać bo na rowerach się nie znam, nie chcę kupić bubla.

Pozdrawiam.

Ze sklepów, z którymi miałem do czynienia, które mają wybór przy takim budżecie i w dodatku mogę polecić  to tylko Trybik. Możesz podjechać najlepiej na Dzielną.

• 3 tygodnie później...

A znacie coś może na Kabatach? Ewentualnie na Ursynowie. Powiem tylko, że szukam roweru marki Giant do max 2000 pln.

Na Ursynowie Nugat 7 jest mały rozwijający się sklep Bike-House. U siebie może nie ma dużo rowerów na sklepie ale mogą zamówić co trzeba ;) Jeżeli jeszcze czegoś szukasz to możesz tam sprawdzić.

• 1 miesiąc temu...

aleja krakowska

dwa kółka

Aleja Krakowska, Dwa kółka ... nie wiem skąd legendy na temat tego sklepu.

Jakiś czas temu przyszedłem do nich z konkretnym problemem - zapiekły mi się pedały w korbie.

Wyszedł koleś z zwykłym płaskim kluczem i pedały zostały w korbie a śruby pozaokrąglane.

Zapytawszy, co dalej z tym zrobić (imadło, chemia, rozwiercanie) mechanik spokojnie odpowiedział, że trzeba zmienic korbę :) :)

W sklepie R99 na Racławickiej zapytałem jaka jest recepta na tak zapieczone pedały ... Odpowiedz: "KLUCZ OD PEDAŁÓW" :)

Pedały zostały odkręcone w ciągu 5 minut. Gdyby posłuchał się DWÓCH KÓŁEK to bym zapłacił za nową korbę + łańcuch, montaż.

Dla mnie to była porażka tego sklepu.

W pracy siedzi koło mnie kolega, który reklamował u nich montaż sterów. 

• 2 tygodnie później...

Na Ursynowie jest fajny sklep http://rowerek.eu/ przy metro Stokłosy. Kolega jeździ w ich teamie i bardzo ich chwali ! :)

Dokładnie o tym sklepie chciałam napisać, ale widzę że już zamieściłeść go. Świetny sklep, nawet lepszy do gosportu i intersportu, które też są na Ursynowie obok siebie przy Relau na Sójki.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...