User6 Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam. Jakie znacie dobre sklepy rowerowe w Warszawie? Większość tematów w tym dziale jest poświęcona sklepom internetowym, ja wolałbym "fizyczny" sklep, do którego mogę, wejść, obejrzeć rower, i przywieźć go w razie konieczności naprawy. Z tego co wiem, to w Warszawie oprócz Go Sportu i Decathlona jest tylko T-bike. Na rower mam do wydania max. 800zł,a w dużych sklepach sportowych jest dość skromny wybór w tej cenie :/ Pozdrawiam i proszę o pomoc
kinder85 Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Tak, w warszawie jest tylko t-bike. Za to warzywniaki są aż dwa i jeden duży zakład fryzjerski a do końca roku ma się jeszcze otworzyć kebeb
analog82 Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Wystarczy podpytac wujka google'a i bedziesz mial odpowiedz, ale jesli chodzi o wybor nowych rowerow z tym budzetem to moze byc ciezko. Nawet biorac pod uwage rowery z zeszlych sezonow to nie poprzebierasz w ofertach. Radzilbym uzywke z allegro, albo dorzucic nieco do pieca
User6 Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Napisano 18 Sierpnia 2013 Dzięki za odpowiedź, w google można znaleźć sporo sklepów, fakt, ale ja raczej pytałem o takie do których macie zaufanie, polecacie je itp. A używki nie chcę brać bo na rowerach się nie znam, nie chcę kupić bubla. Pozdrawiam.
pablo23 Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Z zaufanych sklep "Wektor" na ulicy Jana Pawła ale nie wiem czy za 800 zł coś znajdziesz :/ pzdr
analog82 Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Dzięki za odpowiedź, w google można znaleźć sporo sklepów, fakt, ale ja raczej pytałem o takie do których macie zaufanie, polecacie je itp. A używki nie chcę brać bo na rowerach się nie znam, nie chcę kupić bubla. Pozdrawiam. Ze sklepów, z którymi miałem do czynienia, które mają wybór przy takim budżecie i w dodatku mogę polecić to tylko Trybik. Możesz podjechać najlepiej na Dzielną.
michue39 Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 http://www.tomsport.pl/ Ja kupowałem tam rower dla siebie i mojej kobiety, później drugi dla siebie jak pierwszy mi ukradli. Polecam jak najbardziej, chłopaki mają pojęcie!
kasiaw90 Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 A znacie coś może na Kabatach? Ewentualnie na Ursynowie. Powiem tylko, że szukam roweru marki Giant do max 2000 pln.
NerfMe Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 A znacie coś może na Kabatach? Ewentualnie na Ursynowie. Powiem tylko, że szukam roweru marki Giant do max 2000 pln. Bikeman przy metrze Ursynów: http://www.bikeman.pl/salon-firmowy-ursynow-pm-10.html
Pejot1975 Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Bikeman przy metrze Ursynów: http://www.bikeman.pl/salon-firmowy-ursynow-pm-10.html Strasznie ich nie lubie. Obchodziłem rowery, zagladałem to tu to tam. Nikt ze sprzedawcow nawet sie nie zainteresował. ;(
Konad Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 A znacie coś może na Kabatach? Ewentualnie na Ursynowie. Powiem tylko, że szukam roweru marki Giant do max 2000 pln. Na Ursynowie Nugat 7 jest mały rozwijający się sklep Bike-House. U siebie może nie ma dużo rowerów na sklepie ale mogą zamówić co trzeba Jeżeli jeszcze czegoś szukasz to możesz tam sprawdzić.
michue39 Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Na Ursynowie jest fajny sklep http://rowerek.eu/ przy metro Stokłosy. Kolega jeździ w ich teamie i bardzo ich chwali !
Wrociu Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 aleja krakowska dwa kółka Aleja Krakowska, Dwa kółka ... nie wiem skąd legendy na temat tego sklepu. Jakiś czas temu przyszedłem do nich z konkretnym problemem - zapiekły mi się pedały w korbie. Wyszedł koleś z zwykłym płaskim kluczem i pedały zostały w korbie a śruby pozaokrąglane. Zapytawszy, co dalej z tym zrobić (imadło, chemia, rozwiercanie) mechanik spokojnie odpowiedział, że trzeba zmienic korbę :) W sklepie R99 na Racławickiej zapytałem jaka jest recepta na tak zapieczone pedały ... Odpowiedz: "KLUCZ OD PEDAŁÓW" Pedały zostały odkręcone w ciągu 5 minut. Gdyby posłuchał się DWÓCH KÓŁEK to bym zapłacił za nową korbę + łańcuch, montaż. Dla mnie to była porażka tego sklepu. W pracy siedzi koło mnie kolega, który reklamował u nich montaż sterów.
dovectra Napisano 21 Października 2013 Napisano 21 Października 2013 nie serwisuje u nich, tylko w mojej szopie. i reklamacji nie było. chodzi o zakupy , że mają dosyć szeroki i nie za drogi asortyment
grazka78 Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Na Ursynowie jest fajny sklep http://rowerek.eu/ przy metro Stokłosy. Kolega jeździ w ich teamie i bardzo ich chwali ! Dokładnie o tym sklepie chciałam napisać, ale widzę że już zamieściłeść go. Świetny sklep, nawet lepszy do gosportu i intersportu, które też są na Ursynowie obok siebie przy Relau na Sójki.
Maciek111 Napisano 11 Grudnia 2013 Napisano 11 Grudnia 2013 Na Ursynowie polecam "PLUS Rowery" na ulicy Zamiany 12. Znam ten sklep właściwie od początku, genialna przesympatyczna obsługa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.