oadamos3 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam wszystkich mam pytanko do forumowiczów a mianowicie gdzie dostanę górne golenie do Rst gila plus da o skoku 120mm. A może pasuje od innego modelu jakiś i gdzie dostanę takie cuś. z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Najprędzej na allegro ale nie liczył bym na udane polowania ... szukałbym nowego widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oadamos3 Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Mam pytanie znalazłem rst dirt i będą od niego pasować górne golenie do rst gila plus da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Poszukaj sobie danych ... sprawdź średnice goleni i rozstaw goleni jak sie zgadzają na 99% będzie pasować, no na tyle ze da sie jedno w drugie włożyć. Z tego co sie orientuje gila miała 28.8mm golenie górne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.