cienkun Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 W miejscowym sklepie rowerowym mają dużo rzeczy accenta (zdaje się to jakiś sponsor, czy coś ) i zwróciły moją uwagę obręcze accenta, które są stosunkowo tanie, a ja składam właśnie koło na tył do krótkometrażowego trekkinga - spacerówki na sezon jesienno-zimowy. Pytanie, czy obręcze accenta są cokolwiek warte? Ważę 70 kg. rower 14-15 kg. czasem na tylnym bagażniku pojawia się do 10 - 15 kg. bagażu. Jeżdżę raczej ostrożnie, ale drogi typu tarka - wytrząsacz kości, są w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Mam w swoim rowerze Accenta Pathfindera i jest naprawdę ok. Jest u mnie już sporo i trzyma się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Accent Offrider - mają kilka lat (drogi od asfaltu po lekki teren) i nie sprawiają problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Ja jeżdżę na szosowym roadrunnerze w przeliczeniu cena/jakość to czysta poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Mam Accent Generation XC i naprawdę polecam, nawet po kilku wypadch w góry, koło jest proste i nie wymaga żadnego centrowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Jak większość produktów tej firmy oferują dobry stosunek jakości do ceny. Nie jest to Mavic, ale obręcze są bardzo porządne. Znajomy śmiga na Accencie Pathfinder, waży 90kg i chwali sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dziękuję za odpowiedzi. Zatem się chyba zdecyduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.