Iron79 Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Witajcie , mam spory problem po wymianie korby było: korba Truvativ na octalink, ramiona 175 jest: SLX 2013, ramiona 175, suport bb70 pedały: spd m540 od czasu zmiany korby na system Hollowtech II po 30-40 km zaczyna mnie boleć kość?, ścięgno ? nie umiem dokładnie określić po lewej od kolana (zewnętrzna strona) , 8 lat do tego czasu na octalinku, zero bólów tego typuna H II mam wrażenie, że pedał względem mufy jest znacznie oddalony na zewnątrz niż w przypadku gdy miałem suport na octalink , nie weryfikowałem tego, mam starą korbę (porównam, może jak będzie czas) , ale wątpię by ramiona w korbie slx były jakoś dziwnie wygięte by zniwelować szerokość suportu H II (chodzi mi o szerokość miski wkręcanej w mufę)...i w efekcie kolano pracuje w innej lini niż wcześniejboli (taki przeszywający, promieniujący ból) jak prostuje kolano , ciężko ustać po 60 km ustawce , na schodach na ugiętej lewej nodze , idzie , ale kurde bolina drugi dzień po nocy bólu nie ma , znika ..Czy to może być przyczyna tej zmiany rodzaju suportu ? macie jakieś rady, co robić ? przejechałem od zmiany ok 300 km ( na poprzednim systemie w tym roku 2500km) i sytuacja się powtarza, 30-40 km i pojawia się przeszywający ból, kręcić się da , ale nie ma mowy o sportowej jeździe i mocniejszym depnięciu na pedał
premier2 Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.