medrox Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Siema. Nie wiem czemu temat został zamkniety skoro nie rozwiązałem problemu, ale ok. Zrobiłem tak jak było napisane, wyczyściłem tarczówki i lekko przetarłem kostki hamulcowe. Dalej to samo. Przedni hamulec jeszcze jako tako hamuje ale czasami szczęki się zacisną i nie chca odpuścić. Czemu tak się dzieję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Wydaje mi się, że Twój temat został zamknięty, bo tutaj : http://www.forumrowerowe.org/topic/135008-poradnik-hamulec-tarczowy-nie-hamuje-dlaczego/ wystarczająco został opisany ten problem. Co to za hamulce? Mechaniczne? hydrauliczne? W poprzednim temacie dałeś tylko link do roweru, gdzie nie ma opisu co to za sprzęt, a ze zdjęcia niewiele można wywnioskować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver400 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Gość pisze że zacisk mu się blokuje a wy mu wysyłacie w kółko ten ogólny poradnik, no bez jaj. Napisz czy masz hamulce hydrauliczne czy na linkę bo są różne opcje co jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medrox Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 2i regulaminu Hamulce na linke, dokręciłem jakąś śrubkę przy hamulcu i już nie zacina. ale dalej problem z hamowaniem. przedni jako tako hamuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Jeżeli zatłiściłeś klocki to je wymień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Czekasz aż ktoś przyjedzie i ci to zrobi czy przeczytasz podany temat i ruszysz głową ?? Pyza tym zaznajom sie z regulaminem bo sie pogniewamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.