Sobek82 Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Będziesz czekał na wizytę u lekarza do końca kwarantanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 W dniu 26.03.2020 o 16:59, arturross15 napisał: Mi kwarantanna przyśpieszyła tą zabawę. Robiłem klientowi rower, zabrakło części na które trzeba było poczekać, więcej pracy nie było, to zaczęła się zabawa z tym czymś. Kilka godzin zeszło. Z minusów? Wiertarka nieco za głośna. Powiedzcie mi jak by to nazwać? Fajny masz warsztat marze o takim ale mieszkam w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 W dniu 27.03.2020 o 18:16, piter614 napisał: Fajny masz warsztat marze o takim ale mieszkam w bloku Dziękuję serdecznie. Tak się dzieje jak się dzieli pasję z pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Po druciarsku ale młody zadowolony, cztery kątowniki wyklepane młotkiem, nawiercone w trzech miejscach, przyłapane na śrubę fi 6mm i fi 10mm Zdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Czekam na rozwój wydarzeń (29er kiddo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Stage 2: sobek dokłada napęd z ...kątowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek232 Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Sobek82, ja bym jeszcze te ostre kąty na pilnikiem zaokraglił coby młody sobie krzywdy nie zrobił i czarnym sprajem psiknął dla lepszego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Wygląda na ocynk, tego szprajem nie pomalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawstorant Napisano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Dzisiaj wbijałem bieżnię sterów na sterówkę. Okazało się, że zepsuta pompka z Lidla zadziwiająco dobrze pasuje do prostej sterówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Ciii, bo jeszcze przeczytają i będą sprzedawać jako 2 w 1; pompkowbijarka Deluxe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Też szukałem czegoś do wbicia bieżni na sterówkę 1" i sama sztyca, bez młotka ładnie nabiła. Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Przedłużenie sterówki. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Jak subtelnie pochwalić się karnetem do stomatologa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 @Sobek82 To nabicie bieżni jest genialne. Patent prosty i skuteczny. Ale jak ty u licha przedłużyłeś drążkiem rozporowym sterówkę? Nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Obciąłem 4cm i gotowe Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Klucz do odkręcania i kontrowania osi, na tył i przód Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxCava Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Już gotowy do sprzedaży, kod paskowy jest Gdzie dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Blacha dostępna w budowlanym, wycięcie i gięcie we własnym zakressie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 GRX wannabe ...na razie jest SLX 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Widzę że tu pomysły nie mają granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 To się nazywa hamulec hybrydowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Listopada 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 No co, toż to Giant Conduct w "wersji dla ubogich" xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Gdyby nie jakiś 'ubogi umysłowo' konstruktor Gianta , który zaprojektował moduł Conduct na niestandardowy rozstaw śrub mostka... to położyliby tym rozwiązaniem całą konkurencję - bo technicznie mają najfajniejsze rozwiązanie, linki jest tylko kawałek przy kierownicy a większość układu jest hydrauliczna. A tak już poszukiwania krótkich mostków do tego wynalazku to jakaś tragikomedia. Mój kosztował mnie 10 minut z wiertarką w garażu i można w nim regulować klocki pokrętłem przy klamce, Giant też tam ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 W dniu 7.11.2020 o 23:43, RafalxM napisał: Giant też tam ma ? ma.....tyle że przy patencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi