bartnik Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 wersja ofensywno-defensywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Jeszcze się okaże, że na forum tyle fanów, że uruchomisz produkcję i zarobisz na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 No i skarbówka zniszczy marzenia kolejnego kowalskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny606 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 dla poszukujących niezniszczalnego napędu do dh korba z żarnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Toż to Rolhoff wersja Alpha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 dla poszukujących niezniszczalnego napędu do dh korba z żarnem A co to ma wspólnego z druciarstwem? To tylko jakiś archaiczny napęd wałem kardana zastosowany w rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 gdyby kardan byłby tańszy pośmigałbym na takim góralku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 No to teraz czas na prawdziwe druciarstwo: To jest oczywiście tylko na dojechanie do sklepu ze śrubami i do kolegi który ma właścicielowi tego sprzęta sprzedać tarczę A to też z jego roweru: Ale to już w pełni użytkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek3033 Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Skoro i tak nie dziala, to po co montowac?Druciarstwo ma pomóc a nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Po to żeby nie brać plecaka albo nie wieźć w jakiejś torebce albo w kasku. A po za tym to pancerz i linka już docięte Tak więc zostaje tylko przykręcić zacisk i tarczę pod sklepem, wyregulować i jazda na miejscówę Pomaga? Pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Jak by było na zatrzaskach, to już nigdy nie miał byś problemów z ubraniem butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 nie masz owijki? żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 nie masz owijki? żaden problem Ile to zakladales? Da się ściągnąć ten wąż bez rozrywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) W czasie transportu ponoć odpadły oryginalne śruby. tia......... Szybka ocena pozostałych sprawnych rowerów -Marek,dawaj śruby od błotnika. ... i pojechaliśmy Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez topol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ile to zakladales? Da się ściągnąć ten wąż bez rozrywania? Zdjęcie nie jest moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Takie tam, gdy linka przerzutki jest za krótka do tandemu... : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Całkiem grubo. Nie wpadłbym na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ja ściskami elektrycznymi łączyłem linki jak nie chciało mi sie iść kupić nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Od czego by tu zacząć... Chyba najlepiej od początku.Wczorajszym pięknym popołudniem stwierdziliśmy z kumplem ze jest pogoda rowerowa, więc można by coś ogarnąć. Wyjechaliśmy, ale daleko nie zajechaliśmy, około 1km od "startu" wjechaliśmy na ścieżkę leśną, przez którą przejazd zawsze był formalnością... Nie dziś. Leżały porozrzucane świeżo ścięte gałęzie, kolega dość szybko po nich przeciął, stało się, badyl wkręcił się aż miło, potargał 2 szprychy i urwał hak.Oczywiście powrót z buta i wielkie rozmyślanie jak by to ugryźć żeby jakkolwiek to naprawić, hak do tej ramy jest dosyć nietypowy i ciężko go dorwać, podczas przeszukiwania alledrogo nie spotkałem się z ani 1 takim, zawsze coś było nie tak więc trzeba było naprawić to po domowemu skoro hak jest nieosiągalny (dla ciekawskich giant yukon 2006 lub 2007).Reszta na zdjęciach: Taaaak to mosiężne coś co wystaje to wentyl ucięty na wymiar, potrzebowaliśmy przedłużki (i przejściówki na mniejszy wymiar) akurat tylko to miało odpowiedni gwintAaaa i o dziwo patent daje rade, może perfekcji nie ma ale (PÓKI CO) wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Weź nawet nie strasz że hak od Yukona 2007 jakiś nietypowy i nie do dostania, mój mam lekko krzywy ale póki co się trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Bang! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Tak patrze i patrze i sie zastanawiam ja to działa Czy może tylko wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 @Puklus stawiam że bardziej wygląda niż działa Weź nawet nie strasz że hak od Yukona 2007 jakiś nietypowy i nie do dostania, mój mam lekko krzywy ale póki co się trzyma. Jest na 1szym i 2gim zdjęciu, jak masz taki to już zacznij szukać (haka lub nowej ramy) podobno jak rower był jeszcze w miarę nowy(2-3 lata?) to już był problem z hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 hak do tej ramy jest dosyć nietypowy i ciężko go dorwać, podczas przeszukiwania alledrogo nie spotkałem się z ani 1 takim http://allegro.pl/hak-ramy-przerzutki-roweru-giant-gt-specialized-i4546812353.html nr 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi