realkrzysiek Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Ze strachu, że pęknie, czy już pękło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOSHIBAx205 Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Wszyscy żyją, wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ta stalowa rama ma swoje lata i pewnie była projektowana pod niższe amorki. Nie czujesz zmiany geometrii? Czułem, dlatego zamontowałem na powrót oryginalny, sztywny widelec. To rower składany na szybko po tym, jak w ubiegłym roku na niecały miesiąc przed rowerowym wyjazdem jakaś szuja ukradła mi rower. Składałem z tego, co miałem w domu, a chciało mi się trochę komfortu, więc zamontowałem mańka. Na podjazdach zmiana geometrii była odczuwalna, na zjazdach i na płaskim - nie. Teraz znów mam paradny rower z logo Garego Fishera, a madżenta służy do wypadów po twardym i za mieszczucha na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duczeWW Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 W niemieckim katalogu to było dunkel lila. Według mnie to madżenta, według fachowca od kolorów - fiolet chinakrydonowy (nazwa mi się podoba, więc jestem skłonny na to przystać). Ciekawe ile osób, oprócz mnie, wróciło do poprzedniej strony zobaczyć jak wygląda fiolet chinakrydonowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jatu4 Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 (edytowane) Ciekawy pomysł na korektę ustawienia siodełka. Zdjęcie zrobiłem we Włoszech Edytowane 18 Lipca 2014 przez jatu4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Siodełko siodełkiem, ale obczaj ten mostek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 18 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ciekawy kolor. To fuksja? Prawdziwy mężczyzna rozróżnia trzy kolory - zaje...sty, pedalski i ch..jowy a Ty widzę jesteś poziom wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jatu4 Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ta modyfikacja miała chyba sprawić, że optycznie jeździec wyprzedza własny rower. Na uwagę zasługuje również praktyczna sakwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 (edytowane) Przebita dętka. Do domu dojechałem (ok.3km) i powiem wam że nie odczułem w ogóle czy zeszło powietrze. Dwie trytytki to jednak robią robotę. Polecam Edytowane 18 Lipca 2014 przez stefan2810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 3km to niewarte takiego kombinowania - spacer 30min jakbyś dojechał 30 km - miałbyś mój szacun btw. Szacun dla Majki za dzisiejszy etap - dawno nie miałem takich nerwów przed tv jak przez ostatni podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Zyskał 20 minut. pomysł zacny hehe, nie wpadłbym na to. Zaczynam zapobiegawczo wozić trytytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 (edytowane) Dopiero jak przeczytałem opis to zauważyłem tą podkładkę, myślałem że chodzi o amor. Edytowane 20 Lipca 2014 przez alagor96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Zaczynam zapobiegawczo wozić trytytki Po lekturze tego tematu, nie ty jeden. Trytytka - jeden z wielozadaniowych wynalazków ludzkości, obok takich jak srebrna taśma (vel duct tape) czy WD 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawkon13 Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Ja tam wożę kilka trytytek od kwietnia i na razie, na szczęście, nie były mi do niczego potrzebne (tak jak skuwacz i klucze) Co do tematu (druciarstwo- żeby nie było offtopu ) ostatnio widziałem jak ktoś miał koło, w którym zamiast szprych były przyspawane metalowe pręty- komfort jazdy zapewne nie powalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 20 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Powiem wam tak. Zyskać nie zyskałem zbyt wiele, po prostu miałem blisko do domu i: -nie chciało mi sie prowadzić roweru przez kilka kilometrów w skwar 35stopni -nie chciało mi sie wyciągać i zakładać nowej dętki (a miałem w plecaku), niecierpie tego robić. Dziurka była bardzo malutka wiec trytytki zdały egzamin i jak bedzie okazja (oby nie) to będe dalej tak robił. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) Oryginał, nie ma co kosiarka: pralka: Edytowane 21 Lipca 2014 przez sznib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 http://olx.pl/oferta/rower-mtb-gary-fisher-wahoo-disc-2006-trek-hayes-bontrager-shimano-CID767-ID4NNhF.html#3b211ac6b8 - pierwsza fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 "Rower posiada niewielkie i nie grozne pękniecie w okolicy mocowań tylnego hamulca. Klocki hamulcowe do wymiany. ." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 nie grozne pękniecie Ciekawe, czy pęknięcie kości u nowego właściciela też będzie niewielkie i niegroźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Ale prezentuje się fatalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Zerwała mi się gumka mocująca w alpha jet, przejechałem tak ~15km i nadal trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 wychodzi na to że jutro jadę do elektrycznego kupuje zaraz z 10 trytytków i to wystarczy ooo i taśmę izolacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 @@Kozek podaj mi adres na PW to ci wyśle taka za free. moja leży nie używana i się kurzy, poniewiera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi