Fenthin Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nie ma problemu. Od razu zaproponuję do kompletu gietą kierownicę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 patrzaj i rogi się znajdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Są też szybkozamykacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nopel Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 A te zaworki wyglądają niczym klamki do szosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Od razu zaproponuję do kompletu gietą kierownicę: Jak to Maryla śpiewała ... Ale to już było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Są monster truck'i i... moster bike'i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nie ładuje się foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nie ładuje się No to inaczej. http://ecofriend.com/wp-content/uploads/2012/07/tall_bike_podie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Chodziło o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 No ja nie wiem co jest (u mnie, bądź u was). Dojść o co chodzi to ja mogę sobie jak wygoogluję frazę. Bo ani jedno zdjęcie się nie ładuje, a z linku mi wywala błąd " Forbidden You do not have permission to access this document." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 @Puklus made my day :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nie ma śmiacia, to wyprawowy sprzęt wyczynowy do brodzenia w strumieniach górskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Ehh zdjęcia wstawić nie potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 @@Kiciok, Jajo w tym że na Talku wyświetlają się wszystkie 3 podlinkowane foty ... a w Chrome u mnie na kompie tylko ostatnia Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Odkąd kliknąłem w link - forbidden - enter w adresie, to mi się nagle wszystkie wyświetlają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Kiciok doszedłem do tego po czasie , po prostu wyczerpałem limit mojej technicznej wiedzy na dziś na egzaminie mechatronicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcyk Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Patenty mojego autorstwa: sposób na złamaną obejmę tylnej lampki, która ze sztycy trafiła na : rozwiązanie nietrzymającej "klamki" amortyzatora przedniego (wcześniej nie dało się go zblokować) ; zagiąłem blaszkę i przesuwając dźwignię ku górze mam elegancką blokadę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Sztyco-widelec? No problem... I jeszcze taki "kwiatek"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Co za offset:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Ale jak drgania musi dobrze tłumic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Do przedłużenia ramienia, by odkręcić wolnobieg użyłbym wszystkiego poza... ramą. Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Myśl techniczna jakiegoś niemca, opona w oponie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakac93 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 To tylko wkładka antyprzebiciowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Oponę w oponę, to wkładało się jak byłem jeszcze malutkim brzdącem Wigry 3, przetarta opona, to wujek włozył drugą i się jeździło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Sznur zamieniłbym na trytytki. Ale to taka moja uwaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi