kadargo Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 mogie przesypać posty, czemu nie Tylko tak z głową, no wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Tutaj posprzątam, a tam będzie typowa polska kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 http://www.christinibicycles.com/ Jak widać konstrukcje komercyjne są już od jakiegoś czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 To z wałkiem widziałem ale ma to swoje wady jak już pisałem kiedyś, bez specjalnego sprzęgła nie da sie tym jeździć. Dlaczego ? bo skręcając kierownice o 90* koło przednie sie kreci a tylne stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nopel Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ja sie bez bicia przyznam, kiedyś miałem elixira 3 przyczepionego na za krótkie śruby do amortyzatora..Niestety, przy mocnym hamowaniu wyrwało zacisk, łącznie z gwintem w goleni :<Oczywiście, jak to rozwiązałem.... trytyki, i do goleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Tak mi się przypomniało. Kumpel miał luzy w tylnym kole. Rozpiąłem szybko zamykacz, a tu się okazało, że oś pęknięta. Spiął to i jeździ tak do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Trochę jak u mojego. Tyle że zapinanie kół początkowo przynoszące sukcesy w końcu nie dało rady. Gdy już nie był w stanie przejechać 100 metrów bez roklekotania całości trzeba było rozebrać piastę. Zmielona miska, kulki plus nacięta i wykrzywiona oś. Ale swoje najeździło na prowizorce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Zmielona miska hehe https://dl.dropboxusercontent.com/u/15031538/IMG_20130827_190358.jpg Stało się to w trasie, nagle, nie wiadomo z jakiego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 14 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 jaka miska? Młodzieńcze zafundować Ci wakacje za brak znajomości fachowego słownictwa?Co to zdjęcie ma do druciarstwa(czyt naprawiania na kolanie sposobem chałupniczym)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Bieżnia, mea culpa. I przepraszam za ten niedopuszczalny offtopic, to się więcej nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Oczywiście, jak to rozwiązałem.... trytyki, i do goleni Wszystko byście na trytki robili...Tak się po prostu nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Kaziu, weź ty tak nie szalej ... wojna się skończyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 E tam trytytki... Płaskownik aluminiowy też się czasami przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Może też nie druciarstwo ale jak były spinki to niech będzie i to: Zrobiłem to cudeńko chyba ze dwa lata temu z resztki łańcucha SRAM PC1, do dziś wywołuje pozytywne uśmiechy na twarzach nowo poznanych osób Kolego takie pytanko. Czym polerowales bo dokladnym czyszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Płaskownik aluminiowy też się czasami przydaje Podpiłować tu i ówdzie pomalować i sie nawet nie idzie skapnąć Czym polerowales bo dokladnym czyszczeniu? Jeżeli to niklowany łańcuch nie zaleca sie polerowanie bo można zetrzeć nikiel. Ewentualnie delikatną pasta polerską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Nadaje się? https://dl.dropboxusercontent.com/u/15031538/IMG_20140614_110436.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/15031538/IMG_20140614_110444.jpg Home made bagażnik 28" marki zróbtosam. Oczywiście jest opatentowany, producenci akcesoriów rowerowych biją drzwiami i oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nowy rodzaj zabezpieczenia roweru - kotwa. Znaleziono tu. Płaskownik jest zbyt oczywisty. Łyżka już niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nowy rodzaj zabezpieczenia roweru - kotwa. To ma być zabezpieczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 @@adamosJeśli jest inspirowana działalnością Brunona K. to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 To ma być zabezpieczenie? No pewnie. Dzięki temu prądy morskie ani wiatr nie ściągną roweru z redy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Lecz nie do końca rozwiązuje problem jakże groźnych dla roweru wirów tudzież węży morskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Najnowszy model sztycy Thomsona z regulowanym off-setem... Edytowane 15 Czerwca 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabudza Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Łyżka już niekoniecznie. Oprócz łyżki widzę tam jeszcze jakąś anomalię jeśli chodzi o szprychy. Jednej brakuje a obok dwie spotykają się przy obręczy. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Jednej brakuje a obok dwie spotykają się przy obręczy. Szprycha pękła (?), przesunęła się w stronę drugiej. Stąd zrobiła Ci się "anomalia"... Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Shuvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Najnowszy model sztycy Thomsona z regulowanym off-setem... Czekam na wersje amortyzowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi